Ένα «λιοντάρι» . . .χτυπάει την πόρτα της Εθνικής Ομάδας

1252

Ο νεαρός αθλητής του Πανσερραϊκού Κρι Κρι Χρήστος Γρίψιος, εκλήθη επίσημα από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης να συμμετέχει στο κλιμάκιο του Βορρά της Εθνικής Εφήβων στο φιλικό που θα διεξαχθεί με την ομάδα του Αστέρα Σίνδου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Πανσερραϊκού φοράει Anthrax!!

Μαζί με άλλους αθλητές από ιστορικές ομάδες της Θεσσαλονίκης (Άρη, ΠΑΟΚ, ΧΑΝΘ, Μαντουλίδη και Α.Κ. Αστέρια), αλλά μόνο από δύο ακόμη επαρχιακές της Βορείου Ελλάδας (Πιερικός Αρχέλαος και Γ.Σ. Ελευθερούπολης), ο βασικός «ψηλός» και αρχηγός της ομάδας εφήβων των «λιονταριών» θα εκπροσωπήσει όχι μόνο τον Πανσερραϊκό Κρι Κρι, αλλά και ολόκληρο το Σερραϊκό μπάσκετ!!


Η κλήση του Χρήστου Γρίψιου στο Κλιμάκιο της Εθνικής Εφήβων, δικαιώνει τη φετινή προσπάθεια, όχι μόνο του ίδιου, αλλά των προπονητών και της διοίκησης της ομάδας που πίστεψαν από την αρχή της περιόδου στο ταλέντο όλων των νεαρών αθλητών, στήριξαν με κάθε δυνατό τρόπο την προσπάθειά τους μέσα και έξω από το γήπεδο, και έδωσαν τις ευκαιρίες που δικαιούνται να αγωνιστούν, όχι μόνο με συνομήλικούς τους, αλλά και με την αντρική ομάδα‼️ με συνομήλικούς τους, αλλά και με την αντρική ομάδα!

Καλή επιτυχία Χρήστο