Έμεινε ο βασικός κορμός στον Άτλαντα Νεάπολης

798

Ο Άτλας Νεάπολης σε συνέχεια της περσινής σεζόν και της ανανέωσης που κάνει είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο κορμός της ομάδας θα παραμείνει ίδιος.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ανανεώσουν με την ομάδα οι Πασαλής Γιάννης, Δαγκλής Χρήστος, Κυβρακίδης Γιάννης, Μηνάς Λεωνίδας, Κουλερίδης Μάκης, Ντάλης Δημήτρης, Τόλοζλης Κώστας, Πιταρούδης Δημήτρης και Κορπέτης Κώστας. Οι Σταθόπουλος Βαγγέλης και Μπίτος Θανάσης ανανέωσαν, όμως θα εκπληρώσουν την στρατιωτική τους θητεία.

Από την ομάδα αποχωρούν οι Πούλιος Κώστας (ελεύθερος σε ομάδα β’ τοπικού) και Ντόκος Γιώργος (υποσχετική σε ομάδα Γ1). Η ομάδα τους ευχαριστεί πολύ για όσα προσέφεραν και τους εύχεται υγεία και καλή συνέχεια.

Σειρά σε λίγες μέρες παίρνουν οι νέες προσθήκες. Ο coach Αστεριάδης έχει βρει τις ελλείψεις της ομάδας και θα τις καλύψει. Έτσι στην ομάδα επιστρέφουν οι Ζόγγας Γιώργος και Κολοκοτρώνης Σταύρος που ήταν φαντάροι ενώ επιστρέφει και ο Καλογερόπουλος Βασίλης μετά από ένα χρόνο δανεικός στην ομάδα της Πλατείας. Η ομάδα τους εύχεται υγεία.

Επίσης η ομάδα έχει έρθει σε συμφωνία με δύο παίκτες για την θέση του PG και έναν για την θέση του PF, ενώ εξετάζει τέσσερις περιπτώσεις παιχτών που έχουν αγωνιστεί σε μεγαλύτερες κατηγορίες.