Έκτακτο ΔΣ στον Ερμή Λαγκαδά για Καμαριώτη

443

Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο έχει οριστεί για αύριο (24/08) το βράδυ στον Ερμή Λαγκαδά με θέμα την παραμονή ή όχι του Θάνου Καμαριώτη στην ομάδα και τη νέα σεζόν. Οι ιθύνοντες του Ερμή εξετάζουν όλες τις προτάσεις που έχουν στα χέρια τους για τον παίκτη, ενώ κατά τη διάρκεια της μέρας αναμένεται να υπάρξει συνάντηση και με άλλη ομάδα της Α1 που ενδιαφέρεται για τον 18χρονο καλαθοσφαιριστή. Παράλληλα με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα (23/08) η διοίκηση του συλλόγου γνωστοποίησε ότι μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση Καμαριώτη παγώνουν όλες οι υπόλοιπες μεταγραφικές εξελίξεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Μετά τις κρούσεις που δέχθηκε η διοίκηση του Ερμή από ΠΑΟΚ & Καβάλα για την παραχώρηση του διεθνή εφήβου Θάνου Καμαριώτη (18 ετών, guard, 2.03)  υπήρξε χθες συνάντηση της διοίκησης με την οικογένεια του αθλητή για να δρομολογηθούν οι εξελίξεις. Σήμερα η διοίκηση του Ερμή έχει συνάντηση και με άλλη ομάδα της Α1 για το ίδιο θέμα ενώ έχει συγκληθεί έκτακτο Δ.Σ. για αύριο το βράδυ όπου αναμένεται να παρθεί η οριστική απόφαση.

Ωστόσο η διάθεση του Στέφανου Πέρκου είναι να παραμείνει ο νεαρός για ακόμη μια χρονιά όπου αναμένεται να έχει και πρωταγωνιστικό ρόλο στον Ερμή. Σαφέστατα όμως έχει μεγάλη σημασία και το τι θέλει η ίδια η οικογένεια του αθλητή. Βέβαια μία από τις προτάσεις που έχει δεχθεί ο Ερμής προβλέπουν και την παραμονή του αθλητή για μια ακόμη χρονιά στην ομάδα και είναι κάτι που ακούγεται ενδιαφέρον.

Με αφορμή την υπόθεση του Καμαριώτη παγώνουν και οι λοιπές μεταγραφικές εξελίξεις (και η περίπτωση Ράπτη) καθώς σε περίπτωση που παραχωρηθεί ο διεθνής 18χρονος, θα πρέπει για να καλυφθεί το κενό του, να αποκτηθεί ακόμη ένα guard».

Χατζηκωνσταντίνου Λεωνίδας