Έκοψε τη πίτα της η Αρμενική

986

Το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Φεβρουαρίου η Αρμενική έκοψε βασιλόπιτες.΄Ετσι το Σάββατο το απόγευμα συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα του Αρμενικού Πολιτιστικού Κέντρου οι εν ενεργεία και οι βετεράνοι αθλητές και αθλήτριες αλλά και πλήθος φίλοι του συλλόγου. Απουσίαζε λογω αδιαθεσίας ο γεν. αρχηγός κ. Μίκη Μπασματζιάν, η ψυχή της ομάδος.

Στους παρόντες αρχικά απευθύνθηκαν ο γ. γραμματέας κ. Σ. Μπάρντης, ο ομοσπονδιακός προπονητής και παλιός προπονητής της Αρμενικής κ. Λ.Τσάβας αλλά και ο νυν προπονητής κ. Μ. Γιαννουζάκος ο οποίος έχει συνεργασθεί, επί μακρόν, και στο παρελθόν με την ομάδα.Στη συνέχεια χαιρέτισε τη εκδήλωση η πρόεδρος του συλλόγου κα Μ. Μαξουτιάν η οποία και έκοψε τίς πίτες.Μία για τους εν ενεργεία αθλητές με τυχερό τον Ταβίτ Τσαχβασβίλι και μία για τους βετεράνους και του φίλους της ομάδος με τυχερό τον βετεράνο Σίμο Καραμπετιάν.

Την Κυριακή το πρωί σε ήταν η σειρά των Ακαδημιών της Αρμενικής να κόψουν την βασιλόπιτά τους.Για τον λόγο αυτό παίκτες και γονείς συγκεντρώθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του 30ου Γυμνασίου, τους ποίους υποδέχθηκε το διοικητικό συμβούλιο και  στους οποίους απευθύνθηκαν ο προπονητής κ. Μ. Γιαννουζάκος και η πρόεδρος κα Μ. Μαξουτιάν.Η τύχη ευνόησε τον νεαρό αθλητή Αντώνη Καρσλίδη.

ΕΑΑΘ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ