Έκοψε την πίτα της HOOP η Στελλα Καλτσιδου

288

 

Η διεθνής καλαθοσφαιρίστρια που πρόσφατα αποσύρθηκε από την ενεργό δράση έχοντας παίξει 26 ολόκληρα χρόνια στην Εθνική Ελλάδος, αλλά και σε πολλές ομάδες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, και ασχολείται πλέον με την προπονητική, βρέθηκε την Παρασκευή που μας πέρασε στο γήπεδο, για να μοιραστεί μαζί μας την πολύ ιδιαίτερη στιγμή της κοπής της πίτας μας για το 2020!!
Ζεστή και χαμογελαστή με όλους όσους παραβρέθηκαν εκεί, αφού έκοψε την βασιλόπιτα, δέχτηκε με χαρά το αναμνηστικό δώρο από την HOOP και χάρισε στο τμήμα Baby Basket και στο τμήμα κορασίδων αναμνηστικές φανέλες από το ALL STAR GAME υπογεγραμμένες από αυτήν και την διεθνή καλαθοσφαιρίστρια ΕΒΙΝΑ ΜΑΛΤΣΗ. Παρέλαβε και το δώρο που προοριζόταν για την Εβίνα, μιας και αυτή δεν κατάφερε να είναι κοντά μας λόγω υποχρεώσεων.
Ο γυμναστής της ομάδας Άκης Δαλαμήτρος κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας καθώς και ένας αθλητής από κάθε τμήμα που έλαβε το δωράκι του.
Ευχόμαστε σε όλους και του χρόνου με υγεία!!

Ευχαριστούμε πολύ το ζαχαροπλαστείο – βιοτεχνία αρτοζαχαροπλαστικής ΑΚΗΣ – ΣΓΟΥΡΟΜΑΛΛΗ ΑΦΟΙ ΟΕ για τα πεντανόστιμα βασιλοπιτάκια!