Έκλεισε το deal με Σκεμπη Γιωργο… Συμφωνησε με τον ΜΑΣ ΑΕΤΟ

373

Το μπασκετικό τμήμα του ΜΑΣ ΑΕΤΟΣ ανακοϊνωσε πριν από λίγο την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Γιώργο Σκεμπή, ο οποίος αγωνίζεται με την ίδια ευκολία στην θέση 1 και 2.

Ο Γιώργος Σκεμπής αγωνίστηκε την αγωνιστική περίοδο 2007-2008 στο Ρέθυμνο Aegean (Α1) ενώ την ίδια σεζόν κατέκτησε την δεύτερη θέση με την μεικτή Κρήτης σε τουρνουά στην Κορσική με τις μεικτές νησιών του κόσμου.

Την σεζόν 2008-09 πήρε μεταγραφή στην Αθήνα, όπου και αγωνίστηκε στην ομάδα μπάσκετ του Χολαργού στην Α΄ ΕΣΚΑ, όπου και πανηγύρισε την άνοδο στην Γ΄ Εθνική ενώ με το σχολείο του (1ο Λύκειο Βύρωνα) κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα υπό των οδηγιών του κ. Νίκου Καραγιάννη.

Την σεζόν 2009-10 επέστρεψε στο Ρέθυμνο, συνεχίζοντας στο Ρέθυμνο Aegean, έχοντας συμμετοχή σε 16 παιχνίδια στην Α2. Το 2010 πέρασε στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και αγωνίστηκε για 3 αγωνιστικές περιόδους με την φανέλα του ΓΑΣ Κομοτηνή.

Το 2013 αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος με την ομάδα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης στο τουρνουά που διεξήχθη στην Κοζάνη, υπό των οδηγιών του κ. Αλέκου Καρυπίδη.Επίσης στην Θεσσαλονικη έχει αγωνιστεί σε Απολλων Καλαμαριας (Γ´Εθνικη )Αιαντα Ευοσμου (Γ Εθνική )