Έκαναν το “μπάμ” με Μούμογλου οι Τιτάνες Παλαμά

673

Το μπάμ με την απόκτηση του πολύπειρου και ικανότατου σκόρερ Αντώνη Μούμογλου, έκαναν οι Τιτάνες Παλαμά. Με την μεταγραφή αυτή οι Τιτάνες ενισχύονται αυτόματα τόσο κοντά στο καλάθι όσο και εκτός καλαθιού, καθώς ο 36χρονος φόργουορντ είναι εξίσου καλός και κοντά αλλά και μακριά από το καλαθί και αναμένεται να συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στους Τιτάνες Παλαμά έτσι ώστε να τους βοηθήσει στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Αντώνης Μούμογλου την περσινή χρονιά αγωνιστήκε στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΚΑΣΘ με την ομάδα της ΑΕΕΤ. Ήταν ένας από τους στυλοβάτες της ομάδας της Τούμπας, συμβάλλοντας σε μεγάλο βαθμό στην εξαιρετική πορεία που είχε η ομάδα καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα. Ακόμη ένα δείγμα των επιθετικών αρετών του Ατώνη Μούμογλου είναι πως αναδείχθηκε δεύτερος καλύτερος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος της Α’ ΕΚΑΣΘ.

Ο Αντώνης Μούμογλου με προσωπικές του δηλώσεις ευχαριστεί την οικογένεια της ΑΕΕΤ για την πολύ μόμορφη χρονιά που είχε και για τις καλές στιγμές που πέρασε με τον σύλλογο.