Έγινε ο αγιασμός στον Μ. Αλέξανδρο

295

Πραγματοποιήθηκε χθες (03/09), με μεγάλη προσέλευση αθλητών, γονέων και παραγόντων ο καθιερωμένος Αγιασμός του τμήματος μπάσκετ του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Από σήμερα ξεκινούν οι προπονήσεις των ακαδημιών με αξιόλογους προπονητές, απόφοιτους ΤΕΕΦΑ, έχοντας μεγάλη εμπειρία στην ειδικότητα της καλαθόσφαιρας, ενώ τα αγωνιστικά τμήματα έχουν μπει ήδη στο γήπεδο.

Με νέα διοίκηση και Γενικό Αρχηγό τον κ. Βακουφτσή Δαυίδ, ο Μέγας ευελπιστεί και φέτος να έχει μια πολύ καλή αγωνιστική χρονιά.

Όπως έκαναν γνωστό οι άνθρωποι του συλλόγου το πρόγραμμα μπαίνει σε λειτουργία, έχοντας εξασφαλίσει για τους χειμερινούς μήνες (Οκτώβριο και μετά) ώρες σε κλειστά γήπεδα.

Ανδρικό, Εφηβικό και Παιδικό τμήμα ήδη προπονούνται στο κλειστό γυμναστήριο Μίκρας.

Τα τμήματα 2000, 2001 και 2002 τους χειμερινούς μήνες θα χρησιμοποιούν το 151 σχολικό συγκρότημα (Τούμπα) ενώ, τα τμήματα 2003, 2004, 2005, 2006 και 2007-8 θα προπονούνται στο κλειστό γυμναστήριο βόλεϋ του συλλόγου.

Σε όλο αυτό το εγχείρημα, πολύτιμη θα είναι και η βοήθεια των γονέων-φίλων αφού με την συμπαράστασή τους θα ξεπεράσουμε τυχόν εμπόδια που θα προκύψουν.