Άρης: Άκαρπο το ΔΣ του ΑΣ-Την Τρίτη οι αποφάσεις για τις γυναίκες

437

Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε το χθεσινό (08/07) διοικητικό συμβούλιο στον Ερασιτέχνη Άρη στο οποίο επρόκειτο να παρθεί η τελική απόφαση για το μέλλον του γυναικείου τμήματος μπάσκετ. Η συζήτηση αναλώθηκε γύρω από τα θέματα που αφορούν το βόλεϊ και έτσι οι όποιες εξελίξεις μετατίθενται για την προσεχή Τρίτη που εκτός απροόπτου θα συνεχιστεί το ΔΣ του Ερασιτέχνη.

Να σημειωθεί ότι έχει συσταθεί επιτροπή, που το τελευταίο δεκαήμερο ασχολείται αποκλειστικά με θέματα του γυναικείου τμήματος, προκειμένου να βρεθεί η πιο ενδεδειγμένη λύση.

Τα μέλη της συγκεκριμένης επιτροπής ετοιμάζουν κάποιες προτάσεις, οι οποίες θα παρουσιαστούν στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ και εκεί θα αποφασιστεί ποια από αυτές θα περάσει.

Σε κάθε περίπτωση οι μέρες περνούν και θα πρέπει το συντομότερο δυνατό να ξεκαθαρίσει σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν η ομάδα του Άρη.

Άλλωστε η πλειοψηφία των αθλητριών που αγωνίστηκαν πέρσι με τα «κιτρινόμαυρα» έχει φύγει γεγονός που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τη συμμετοχή των κιτρίνων στην Α1.