Άργος Ορεστικό: “Τα καλύτερα έρχονται!”

335

Το Άργος Ορεστικό προβιβάστηκε επισήμως και την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στην Β’ Εθνική, με την ομάδα της Δυτικής Μακεδονίας να χαρακτηρίζει το γεγονός ως την κορυφαία στιγμή της ιστορίας της συγχαίροντας θερμά παίκτες και προπονητές, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε και όλους όσους συνέβαλαν σε αυτό το επίτευγμα. Η ανακοίνωση του Άργους Ορεστικού αναφέρει:

“Η 4η Ιουνίου 2013 αποτελεί πλέον την ιστορικότερη ημέρα στην ιστορία του σωματείου μας μετά την χθεσινή επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης που αποφάσισε να καλύψει την κενή θέση που προέκυψε στη Β’ Εθνική κατηγορία Βορρά με την συμμετοχή της ομάδας μας ως πρώτη επιλαχούσα από τη Γ΄ Εθνική κατηγορία Βορρά.

Εκ μέρους της διοίκησης του Α.Σ. Άργους Ορεστικού, θα θέλαμε να συγχαρούμε θερμά τους αθλητές και τους προπονητές της ομάδας για τη μεγάλη τους προσπάθεια όλη τη χρονιά και την τελική δικαίωση για τον κόπο και τον ιδρώτα τους. Ο στόχος ήταν μέσα στα πλαίσια της ευγενούς άμιλλας, του χτισίματος χαρακτήρων και της σκληρής δουλειάς, να παίξουμε όμορφο και σωστό μπάσκετ, να είμαστε μία ομάδα με αξιοπρέπεια που θα φέρει τον κόσμο στο γήπεδο και θα φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί. Η άνοδος ουδέποτε ήταν βασικός μας στόχος, προέκυψε στην πορεία και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η ομάδα μας είναι η μοναδική ομάδα στην ιστορία του Ελληνικού μπάσκετ που καταφέρνει να αλλάξει Εθνική κατηγορία έχοντας ξεκινήσει με ρεκόρ 1 νίκη – 5 ήττες κι αυτό αναδεικνύει ακόμη περισσότερο την επιτυχία μας.

Επίσης είναι η δεύτερη ομάδα από τη Δυτική Μακεδονία που καταφέρνει να ανεβεί στη Β’ Εθνική, μετά την ομάδα του Γ.Σ. Σιάτιστας του κολοσσού Παπαγεωργίου. Ευχόμαστε να ακολουθήσουν και άλλες, η περιοχή μας το χρειάζεται.

Θέλουμε να αφιερώσουμε την άνοδο σε όλους του φιλάθλους του μπάσκετ του νομού μας. Η αμέριστη βοήθειά τους, ακόμη κι όταν τα αποτελέσματα δεν ήταν τα επιθυμητά, μας έδωσε αυτοπεποίθηση και κουράγιο, ενώ ήταν παρόντες και σε όλα τα κρίσιμα παιχνίδια, εντός αλλά για πρώτη φορά κι εκτός έδρας. Ελπίζουμε ότι στους εξαιρετικά δύσκολους καιρούς που ζούμε, ειδικά για την ακριτική περιοχή μας, τους δώσαμε στιγμές αισιοδοξίας. Ήταν μία δύσκολη σεζόν, με εξαιρετικούς αντιπάλους, ομάδες κι αθλητές, που η καθολική τους αναγνώριση για την αξία της ομάδας μας είναι το μεγαλύτερο παράσημο μας.

Εξέχουσας σημασίας ήταν και η βοήθεια των χορηγών μας οι οποίοι με την συμπαράστασή τους υποστήριξαν το στόχο μας για αξιοπρέπεια στον οικονομικό τομέα, ενώ μαζί με το δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο Άργους Ορεστικού ήταν συνεχείς αρωγοί στην προσπάθειά μας. Βέβαια, στην επερχόμενη σεζόν, η βοήθειά τους είναι πιο απαραίτητη από ποτέ και ζητάμε την ανανέωση της στήριξης και της εμπιστοσύνης τους.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέσα ενημέρωσης, τοπικά αλλά και πανελλαδικά που ένθερμα στήριξαν την προσπάθειά μας. Υποσχόμαστε ότι τα καλύτερα έρχονται!

Η διοίκηση του

Α.Σ. Άργους Ορεστικού”.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι στο “τιμόνι” της ομάδας θα παραμείνει ο Γιάννης Δημητριάδης, καθώς και ο βοηθός του Σταύρος Πυροβέτσης. Επίσης, η διοίκηση του Άργους προχώρησε άμεσα και στην ανανέωση τεσσάρων παικτών. Πρόκειται για τους Μάρκο Ψάλτου, Βασίλη Κόττα, Κοσμά Πανταζή και Γιώργο Μιχαηλίδη.