Άντριους: «Πολύ ταλαντούχος ο Ολυμπιακός Βόλου»

633

Εξαιρετικές είναι οι πρώτες εντυπώσεις της Κιάρα Άντριους από το Βόλο και τον Ολυμπιακό, ενώ περιμένει με ανυπομονησία την έναρξη της Α1 Γυναικών.

Η Αμερικανή γκαρντ, με δηλώσεις της στην εφημερίδα «Θεσσαλία», έδειξε πίστη στις δυνατότητες της ομάδας αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Η ομάδα είναι πολύ ευχάριστη και ταλαντούχα. Μου αρέσει να παίζω με αυτές τις συμπαίκτριες. Μπορώ να πω ότι με έχουν δεχθεί άψογα στον Ολυμπιακό. Είχα μια συμπαίκτρια στο κολέγιο που παίζει στην Ελλάδα και πήρα πληροφορίες για τη ζωή εδώ, ενώ είδα σε βίντεο αγώνες από την περσινή σεζόν. Θεωρώ ότι το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Προσωπικά μου αρέσει να τρέχω στο γήπεδο, στο τρανζίσιον, να δίνω ενέργεια στην ομάδα. Είμαι καλή στην άμυνα και βασίζομαι στην ταχύτητα».

Ρωτήθηκε και για τη μαγνησιακή πρωτεύουσα κι απάντησε: «Η πόλη είναι πολύ ωραία, μου αρέσει ότι είναι μικρή και όλα τα μέρη είναι πολύ κοντά, είμαι πολύ ευχαριστημένη εδώ από τη ζωή και τη συμπεριφορά των ανθρώπων που έχω γνωρίσει».

Στο μεταξύ, στην πρόβα τζενεράλε πριν από τον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθλητικό στο ΕΑΚ(08/10, 12.00) οι «ερυθρόλευκες» επιβλήθηκαν με 82-58 της Ολύμπιας σε φιλικό που έλαβε χώρα στη Λάρισα.