Άνετη επικράτηση του Μακεδονικού επί του Ορφέα Ν.Σκοπού με 93-39 (Pics)

1022

Με το καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο Μακεδονικός όπου παρά τις απουσίες των Πηλακούκα και Κοντσέ επιβλήθηκε από την αρχή του αντιπάλου του καταφέρνοντας να φτάσει πολύ εύκολα σε μία ευρεία σε σκορ νίκη απέναντι στον Ορφέα Νέου Σκοπού με 93-39.

Με την έναρξη του παιχνιδιού οι παίχτες του Μακεδονικού υπερίσχυσαν τόσο σε επίθεση όσο και στην άμυνα απέναντι στον Σκοπό δημιουργώντας από τα πρώτα κιόλας λεπτά μία σημαντική διαφορά ασφαλείας με το πρώτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με σκορ 23-4.

Η συνέχεια ήταν ανάλογη της πρώτου δεκαλέπτου με τον Δημήτρη Μύθου να χρησιμοποιεί όλους τους παίχτες που είχε στην διάθεσή του και εκείνοι να ανταποκρίνονται με το καλύτερο δυνατό τρόπο φτάνοντας εύκολα στο σκοράρισμα με αποτέλεσμα να ανοίξει κι άλλο η ψαλίδα της διαφοράς με το ημίχρονο τελικά να τελειώνει με σκορ 52-19.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίχτες του Σκοπού προσπάθησαν στην αρχή της περιόδου να μειώσουν για λίγο, όμως η διαφορά δυναμικότητα των δύο ομάδων ήταν ιδιαίτερα εμφανής με το τρίτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με σκορ 72-31.

Τυπική διαδικασία ήταν τα τελευταία λεπτά για τις δύο ομάδες με τον Σκοπό να δείχνει αδύναμος να αντιδράσει απέναντι στην εξαιρετική εμφάνιση και τον πλουραλισμό στο σκοράρισμα των παιχτών του Μακεδονικού, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 93-39.

Μακεδονικός 93

Ορφέας Νέου Σκοπού   39

Δεκάλεπτα: 23-4, 52-19, 72-31, 93-39  Διαιτητές: Τσουμαχίδης, Δολγύρας

Μακεδονικός (Μύθου): Παπαγρηγορίου 12, Ντσιλής 15, Κουτουραντζόγλου 15, Βούλγαρης 11, Μπαρζού 8, Χαλάτσης 6, Κομμάτας 1, Λυχριδάς 10(1), Κασούρας 11, Μαργαρίτης 4.

Ορφέας Νέου Σκοπού (Σίσκος): Κουτσιάντζης 2, Παρίσης 7, Δροσινός , Χατζής, Αμβροσίου 6(2), Θεοδωρόπουλος 5(1), Γάτος 8, Δρουμαλιάς 5(1), Σίμος, Χαβαλές, Ταϊρης 2, Φραντζέσκος 4.