Άλκης Μιχαηλίδης: Να πάμε καλύτερα την επόμενη σεζόν

656

Με το πρωτάθλημα της Β’ ΕΚΑΣΘ να βαδίζει προς την ολοκλήρωση του, στη Δόξα Ελπίδος Ευόσμου ήδη έχουν αρχίσει να καταστρώνουν τα πλάνα τους για τη νέα περίοδο. Η διοίκηση τη Κυριακή ήρθε σε συμφωνία με τον Άλκη Μιχαηλίδη ο οποίος αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας από τη νέα σεζόν. Κάτι που σημαίνει ότι στο ματς της Παρασκευής με τον Άγιο Αθανάσιο στο πάγκο θα βρίσκεται το δίδυμο Σαμουρέλη-Γιούδα.

Ο 35χρονος τεχνικός μέχρι πριν από λίγους μήνες εργάζονταν στη ΜΕΝΤ όπου αποτελούσε τον άμεσο συνεργάτη του Γιάννη Χατζούλη στη τεχνική ηγεσία. Επίσης έχει εργαστεί στην Αρετσού, στη Μακαμπή αλλά και στον Αίαντα Ευόσμου. Αύριο θα παρευρεθεί στη προπόνηση για να παρουσιαστεί από τη διοίκηση στους παίκτες και να έχει τη πρώτη γνωριμία μαζί τους.

Το «Northbasket» επικοινώνησε με τον κόουτς Μιχαηλίδη ο οποίος αναφέρθηκε στη νέα σελίδα στη καριέρα του αλλά και τους λόγους που τον οδήγησαν στο να αποδεχτεί τη πρόταση. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανέλαβα τις τύχες μίας ομάδας γιατί το τελευταίο τρίμηνο που ήμουν εκτός πάγκων ήταν κάπως περίεργο για εμένα γιατί είχα οκτώ συνεχόμενα χρόνια όπου εργαζόμουν.

Οι λόγοι που αποδέχτηκα τη πρόταση τους είναι αρκετοί. Πρώτος και βασικότερος είναι ο τρόπος που με προσέγγισαν από τη διοίκηση. Έδειξαν ότι με ήθελαν πολύ. Οι άνθρωποι που απαρτίζουν τη διοίκηση είναι σοβαροί, με όραμα και πολύ όρεξη να προσφέρουν στο σύλλογο. Όταν βλέπεις όλα αυτά να υπάρχουν σε μία ομάδα, κάτι πολύ σπάνιο αυτή την εποχή, είναι αμαρτία να μην αποδεχτείς τη πρόταση τους και να μην τους δώσεις ένα χέρι βοηθείας σε αυτά που θέλουν να πετύχουν».

Για το αν έχει παρακολουθήσει την ομάδα αλλά και για τις βλέψεις του για τη νέα περίοδο ανέφερε: «Έχω παρευρεθεί σε αρκετά ματς και προπονήσεις της Δόξας Ελπίδος όλη τη χρονιά και το μόνο σίγουρο είναι ότι διαθέτουν ένα πλούσιο ρόστερ. Όσον αφορά το προγραμματισμό μας για τη νέα σεζόν, πρώτα από όλα θα πρέπει να ξεκαθαρίσει ποιοι παίκτες από το υπάρχον ρόστερ θα παραμείνουν. Αυτό πιστεύω ότι θα έχει πραγματοποιηθεί μέχρι το τέλος του μήνα. Σίγουρα στο επόμενο πρωτάθλημα στόχος μας είναι να πάμε καλύτερα από ότι φέτος αλλά επειδή δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια, πρέπει να αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο τι αξίζουμε».

 

Γιώργος Κυπραίος