Τσέκαρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση των προκριματικών του Champions League ο Άρης. Επόμενος αντίπαλος η Nizhny Novgorod.

291
Το παραλείψαμε (κακώς), αλλά ποτέ δεν είναι αργά. Πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών του Champions League για τον Άρη του Βαγγέλη Αγγέλου.
Στον επαναληπτικό της Τιφλίδας, ο Άρης έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις του και έκλεισε την πρώτη περίοδο με το υπέρ του 26-16. Ο Γεωργιανοί δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν στο παιχνίδι και να διεκδικήσουν κάτι και αναπόφευκτα, το παιχνίδι μετατράπηκε σε… προπόνηση. Χαρακτηριστικό είναι το 49-32 στο ημίχρονο, καθώς και το 70% του Άρη στα δίποντα και το 55.6% στα τρίποντα!
Το παιχνίδι έληξε με 92-54 και τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν 59.3% στα τρίποντα, ενώ δεν πρέπει να περάσει στο «ντούκου» το πολύ πολύ κακό 8/26 της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη από τη γραμμή των βολών (30.8%).
Πρώτος στο σκορ με 14 πόντους και στην αξιολόγηση με 20 βαθμούς ο Ramon Harris, ενώ ακολούθησαν με 13 πόντους οι Μποχωρίδης, Gary Bell και Lucky Jones. Ο Michale Kayser με 9 πόντους και 8 rebounds και ο Boris Dallo με 3 πόντους, 5 rebounds και ισάριθμες assists, ήταν επίσης σημαντικοί για τους νικητές.
Επόμενος αντίπαλος για τον «Αυτοκράτορα» η ρώσικη Nizhny Novgorod, η οποία ζευγάρωσε τις νίκες της απέναντι στην Porto και πέρασε στην επόμενη φάση.