Το ‘τεσσερα συγχρονο καφενειο’ ανανέωσε τη συνεργασία του με τo Northbasket.gr

1144

Το «τέταρτο» εγχείρημα της οικογενειακής επιχείρησης που έχει παράδοση τριών γενιών στο χώρου του καφέ έδωσε το όνομα του στο νέο αυτό κατάστημα. Η έννοια της λειτουργίας ενός σύγχρονου καφέ, όπως ένα πατροπαράδοτο καφενείο, το οποίο προσφέρει στους πελάτες του ποικιλία μικρών μεζέδων συνοδεία κρασιού, μπύρας, ακόμα και ούζου ήταν η αρχική ιδέα της δημιουργίας αυτού του χώρου. Αγνά προϊόντα ελληνικής προέλευσης που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των διαφόρων εδεσμάτων, τα οποία διατίθενται και προς πώληση. Σπιτικές μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού, ελληνικός καφές στη χόβολη, δροσερές σαλάτες συνοδεία κρασιού, ποικιλία από λουκάνικα με παγωμένη βαρελίσια μπύρα, είναι μερικά μόνο από αυτά που μπορείτε να απολαύσετε, πάντα με στόχο την ποιότητα και τις προσιτές τιμές.
Η ζεστασιά ενός σπιτιού και η αύρα μιας αυλής γεμάτης με λουλούδια αποτέλεσαν την αρχική ιδέα του σχεδιασμού του. Η αρχιτεκτονική προσέγγιση του χώρου ακολουθώντας την φιλοσοφία των ημερών, είχε ως βάση την επανάχρηση παλιών αντικειμένων, καθώς και την χρήση φυσικών ανακυκλώσιμων υλικών.
Βραδιές οινογνωσίας, βραδιές αφιερωμένες σε νέες γεύσεις από όλο τον κόσμο, νέες μουσικές αναζητήσεις, εκθέσεις φωτογραφίας, κοσμήματος και άλλων εικαστικών γεγονότων, είναι μερικές από τις δράσεις του χώρου.

Περιοχή
ανατολικά

Διεύθυνση
Ν.Πλαστήρα 53, Καλαμαριά

Τηλέφωνο
2310433681

tessera