Συνεχεια στις νίκες για τα τμήματα των Γαλάζιων Ηρακλή Κάλεσμα στον κόσμο για ενίσχυση με εισητηρια διάρκειας!

338

Με νίκες συνέχισαν όλα τα τμήματα των Γαλάζιων καθώς χτες σε εξ αναβολής αγώνα η παιδική ομάδα επικράτησε της Μακαμπή με 61-31 και η ομάδα νέων επικράτησε της Μέντ με 54-46 σ ένα ματς που σημαδεύτηκε από τραυματισμούς εκατέρωθεν των Νασιοπούλου (Μέντ ) και Ζαφειρουλη (Γαλάζιοι ). Η διοίκηση της ομάδας εύχεται και στους δύο αθλητές γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα .
Το εφηβικό των Γαλάζιων υπό τις οδηγίες του κοουτς Γιάνναρου και με μπροσταρηδες τους Μετά και Βασιλείου επικράτησε της Νεάπολης το Σάββατο με 67-59 σ ένα σκληρό παιχνίδι ,με πολλές εντάσεις εκατέρωθεν που καλό θα ήταν να είχαν αποφευχθεί .οι διαιτητές της αναμέτρησης οφείλουν να εξαντλούν την αυστηρότητα τους εξαρχής προκειμένου όλοι (αθλητές -προπονητες -φιλαθλοι ) να κινουμαστε σε αθλητικά πλαίσια .
Παράλληλα η διοίκηση της ομάδας καλεί τους φίλους της ομάδας και του Ηρακλή στην ενίσχυση της ανδρικής ομάδας με την προμήθεια εισητηρίων διάρκειας καθώς την Κυριακή αυτή ξεκινούν οι εντός έδρας υποχρεώσεις της ομάδας με αντίπαλο την ομάδα του Νίκου Χατζηβρέττα 10Α.
Η ομάδα μας Μ ένα νεανικό και καινούριο ρόστερ φιλοδοξεί να παρουσιάσει ένα βελτιωμένο πρόσωπο καθώς προχωράει το πρωτάθλημα και να πετύχει τον στόχο της παραμονής στον δύσκολο 5ο όμιλο της Γ Εθνικής κατηγορίας .