Συνένωση Παναθλητικού-Πειραματικού

888

Μετατρέποντας σε πράξη το αρχαίο ρητό “η ισχύς εν τη ενώσει” ο Παναθλητικός ΑΕ Συκεών και το τμήμα μπάσκετ του Πειραματικού ανακοινώνουν την απορρόφηση του 2ου σωματείου από το 1ο.

Η συγκεκριμένη συνένωση αποτελεί στην ουσία μια ένωση δυνάμεων και ανιδιοτελούς θέλησης για ανάπτυξη του μπάσκετ στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Νεαπόλεως Συκεών.

Έτσι μετά την γυναικεία παρουσία στην Α2 Εθνική Κατηγορία, η ανδρική ομάδα θα αγωνιστεί στην Α’ ΕΚΑΣΘ. Με την στρατηγική αυτή κίνηση ο Παναθλητικός Συκεων Πειραματικό μεγαλώνει και ενισχύεται σε όλα τα επίπεδα όντας ο μεγαλύτερος μπασκετικός σύλλογος των Συκεών.

Παράλληλα ανακοινώνεται η δημιουργία πρότυπου Ινστιτούτου Καλαθοσφαίρισης στο οποίο θα  συμμετέχουν παιδιά γεννημένα απο το 2001 εως και το 2010.

Τα γήπεδα τα οποία θα χρησιμοποιεί η ομάδα θα είναι το γήπεδο του Επταπυργίου καθώς και η σάλα του Γεννηματά.

Στις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου στην οποία θα ανακοινωθεί το σήμα της ομάδος, καθώς και τα μέλη τα οποια θα απαρτίζουν τον σύλλογο σε όλους τους τομείς.

Και μιας και αύριο αρχίζει και επίσημα η αγωνιστική περίοδο καθως εχουμε τις κληρώσεις των ομάδων μας να ευχηθούμε καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους τους αθλητες και υπομονή λίγες μέρες ακόμα για την επίσημη παρουσίαση της ομάδος μας.