Στην Β’ Εθνική ο Αίαντας Ευόσμου , αποχώρησε το Άργος Ορεστικό!

508

Τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του Άργους Ορεστικού ανάγκασαν τη διοίκηση της ομάδας να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και να αγωνιστεί τη νέα σεζόν στο τοπικό. Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Ο ΑΣ Αργος Ορεστικό βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι λόγω έλλειψης οικονομικών πόρων αδυνατεί να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας για την αγωνιστική σεζόν 2016-2017.

Η ομάδα μας από τη νέα αγωνιστική χρονιά 2016-2017 θα αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΔΥΜ. Ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά τον φίλαθλο κόσμο που στήριξε όλη την πορεία της ομάδας μας στις εθνικές κατηγορίες, όπως και όλους τουςχορηγούς που μας εμπιστεύθηκαν.

Η αγάπη του κόσμου για την ομάδα αλλά και η δουλειά των ανθρώπων που την πλαισίωναν την έφεραν ακόμα και προ των πυλών της Α2 εθνικής κατηγορίας, δυστυχώς όμως οι οικονομικές συγκυρίες ανάγκασαν την ομάδα μας σ’ ένα καινούριο ξεκίνημα με σκοπό στο μέλλον να επιστρέψει πιο δυνατή και έτοιμη να ανταποκριθεί σεοποιαδήποτε πρόκληση.

Με τιμή το Δ.Σ».

Τη θέση του Άργους θα λάβει ο Αίαντας Ευόσμου που βάσει κατάταξης είναι η ομάδα που δικαιούται να πάρει την άνοδο στη Β’ Εθνική.