Παντελόνι συμπίεσης….πήρατε;;

3068

Το Μπασκετ είναι μια πολύ δημοφιλής αθλητική δραστηριότητα, η οποία ωστόσο απαιτεί και τον σωστό εξοπλισμό – και αυτό δεν σημαίνει ότι εάν επιλέξουμε το σωστό παπούτσι πρέπει να επαναπαυθούμε! Η επιλογή των κατάλληλων ρούχων, τα οποία διαθέτουν εξειδικευμένες τεχνολογίες που διευκολύνουν τον αθλητή , είναι εξαιρετικά σημαντική! Στην Anthrax Sportswear θα βρεις ρούχα με προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά που θα κάνουν το μπασκετ ακόμη πιο απολαυστικό!

Η Anthrax αποτελεί μονόδρομο, μιάς και η εξαιρετική ομάδα σχεδιαστών που διαθέτει, δημιουργούν για κάθε ομάδα που αναλαμβάνουν, ένα μοναδικό πολύ εντυπωσιακό σχέδιο από το μηδέν, που θα ζήλευαν και οι μεγάλες ομάδες του ΝΒΑ. Το Northbasket ενισχύοντας την διαρκή προσπάθειά του να αναπτυχθεί περισσότερο η εικόνα του αθλήματος κατάφερε να πετύχει μειωμένες ανταγωνιστικές τιμές για τις Ελληνικές ομάδες.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@northbasket.gr  η στο τηλέφωνο 6942018206 για να ενημερωθείτε σχετικά με τις τιμές και τις δυνατότητες που υπάρχουν για την ομάδα σας.

 

anthrax-compression-pants-guerilla1

capri3-1 capri4-1 capri6-1 capri7-1 houstonheat-compression-pants1 merica-compression-pants-front ntrx-machines-comp24-shorts