Πανηγυρίζει την άνοδο στην Γ’1 ο ΔΑΣΩ-Φωτογραφίες

691

Η ιδέα να δημιουργηθεί ανδρικό τμήμα μπάσκετ στον Σύλλογο του ΔΑΣΩ στέφθηκε με επιτυχία διότι από την πρώτη συμμετοχή του τμήματος αναδείχθηκε πρωταθλητής ( αήττητος στα play offs ) και την επόμενη χρονιά θα αγωνίζεται στην Γ1.
Η εύρυθμη λειτουργία , σωστή οργάνωση και η μεθοδικός τρόπος προπόνησης των ακαδημιών σε συνδυασμό με το μεράκι των ανθρώπων που διοικούν τον Σύλλογο είναι απόδειξη των παραπάνω .
Μέσα σε πανηγυρικό ατμόσφαιρα ο Δ.Α.Σ.Ω. υποδέχτηκε στο Κονταξοπούλειο αθλητικό κέντρο τον Αριστοτέλη Σταυρού. Ήταν το τελευταίο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς για τον Δ.Α.Σ.Ω. στην έδρα του και συνοδεύτηκε από μία ακόμη εύκολη νίκη με σκορ 81-33. Το κλίμα ήταν εορταστικό και όλος ο σύλλογος του Δ.Α.Σ.Ω. χάρηκε και πανηγύρισε τον στόχο που είχε τεθεί στην αρχή της χρονιάς και δεν ήταν άλλος από την άνοδο στην Γ’1 κατηγορία.
Ο αγώνας ήταν μία καλή ευκαιρία για τον προπονητή του Δ.Α.Σ.Ω. να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του και να δώσει μεγάλο χρόνο συμμετοχής σε πολλά νεαρά παιδιά. Αυτή ήταν η 6η νίκη σε ισάριθμους αγώνες και σφράγισε με τον καλύτερο τρόπο την ανωτερότητα του Δ.Α.Σ.Ω. στον 3ο όμιλο της ημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος.

 ΔΑΣΩ(Παπαδόπουλος): Τανταλίδης 2, Ελευθεριάδης 6, Ντόντης 10, Σαραφεντίν 3, Ναλμπάντης 20, Σουγάρης 2, Αβραμίδης 7, Κουρουπάκης, Θωμαΐδης 6, Μποσταντζίδης 23, Καραντάκης 2.

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ(Σαββίδης): Σάνκα 2, Μασίνας 3, Κοτζαμπάσης 6, Καράμπελας, Καραγιώρας 9, Σαββίδης 11, Σίμογλου 2.