Πανελλήνιο Κορασίδων: Τρία στα τρία για τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου

128

Την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου καθώς επικράτησε με 62-35 του ΟΑ Χανίων, για την Τελική Φάση του 30ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων που διεξάγεται στα Λουτρά Αιδηψού.

Δεκάλεπτα: 24-6, 40-14, 55-27, 62-35

Διαιτητές: Αγραφιώτης, Καραμπιτσάκος

Κρόνος Αγίου Δημητρίου (Σταμούλης): Μπέκιου, Μποσγανά 23(1), Ανδρικοπούλου 2, Μπάκου 7(1), Σιγούρου, Τσαγκαροπούλου 7(1), Καραγκούνη 7(1), Ρετσινά, Γρηγοροπούλου 8, Καρκακέλα, Χαλκιά 2, Ζιάκα 6.

ΟΑ Χανίων (Δημητρουλάκη): Τσώνη 6, Παπαδάκη, Λυβιάκη 2, Χαιρετάκη, Λουπασάκη, Γιακουμάκη 2, Καραμούστου 2, Ακρίβου, Παπαδάκη 7, Δασκουλίδου 15(1), Κίντριλη 1, Πέσκου

Καραγκούνη (αθλήτρια Κρόνου):

«Ήταν και αυτός ένας αγώνας που είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Προσπαθήσαμε και δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και αυτό έχει σημασία για κάθε αγώνα. Ακολουθούν ακόμα δύο δυνατοί αγώνες όπου όλοι μαζί σαν ομάδα θα πρέπει να δώσουμε ότι καλύτερο έχουμε. Βλέπουμε ότι στο τουρνουά υπάρχει μεγαλύτερος βαθμός δυσκολίας, όλες οι ομάδες προσπαθούν όπως κι εμείς. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες.»

Τσώνη (αθλήτρια Χανίων):

«Ξέραμε ότι το παιχνίδι με τον Κρόνο θα ήταν δύσκολο. Δεν ήρθαμε με το σκεπτικό να κερδίσουμε, αλλά για να αλλάξουμε κάποια πράγματα για τα επόμενα παιχνίδια, προσπαθήσαμε να κάνουμε καινούργιες κινήσεις και συστήματα. Δυσκολευτήκαμε πολύ απέναντι στις αθλήτριες του Κρόνου, είναι καταπληκτικές παίκτριες. Σε γενικές γραμμές είμαστε αρκετά καλές. Όλες οι ομάδες προσπαθούν για το καλύτερο. Φυσικά μπορούμε να παίξουμε και καλύτερα αν αποβάλλουμε το άγχος που είχαμε μέχρι τώρα.»

Δείτε τα αναλυτικά στατιστικά του αγώνα πατώντας εδώ.