Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Northbasket Player Development

813

Βασισμένο στις αρχές της προπονητικής, το Northbasket.gr συνεχίζει για 4η χρονιά τη λειτουργία του Northbasket Player Development.
Με γνώμονα τη σημασία της λειτουργίας της μεταγωνιστικής περιόδου (off-season training period), το Northbasket Player Development σχεδιάστηκε έτσι ώστε να βοηθήσει τους αθλητές να ανακτήσουν ψυχολογικά και σωματικά, να βελτιώσει τις τεχνικές αδυναμίες που είναι συνυφασμένες με την καλαθοσφαίριση, καθώς επίσης και να μειώσει το κίνδυνο τραυματισμού στην αγωνιστική περίοδο.
Σε χρονικό διάστημα δύο εβδομάδων (29/6-10/7) το Northbasket Player Development αποσκοπεί στην ατομική βελτίωση των αθλητών μέσα από ουσιαστικές μεθόδους προπόνησης απαλλαγμένες από κάθε είδους διαγωνισμούς, βραβεύσεις και καλεσμένους.
Ατομική βελτίωση των αθλητών στα θεμελιώδη (βασικά) του μπάσκετ, ενίσχυση των φυσικών χαρακτηριστικών (ταχύτητα, ευλυγισία, έκρηξη, ενδυνάμωση), και εξομοίωση των αθλητών σε συνθήκες αγώνα είναι οι στόχοι του Northbasket Player Development.
Το Northbasket Player Development απευθύνεται σε αθλητές που συμμετέχουν σε τμήματα προπαιδικού-παιδικού-εφηβικού, παγκορασίδων-κορασίδων-νεανίδων.

Ένας φυσιοθεραπευτής θα είναι στη διάθεση των συμμετεχόντων καθ’όλη την διάρκεια των προπονήσεων.

-Τη πρώτη μέρα θα δοθούν σε όλους τους αθλητές από πέντε (5) t-shirts.

-Κατα την διάρκεια του προγράμματος θα δίνονται ισοτονικά ποτά.

ΕΘΝΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΜΙΚΡΑΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 29 ΙΟΥΝΙΟΥ-10 ΙΟΥΛΙΟΥ 

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 190 ΕΥΡΩ
Ειδικές τιμές για αδέλφια

ΩΡΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ: 17:00-21:30

Πληροφορίες εγγραφές: 6942018206, 2310457486
email: [email protected] web: www.northbasket.gr

Κλείσε θέση στο Northbasket Player Development τώρα! Συπλήρωσε απλά την φόρμα εγγραφής!