Νέος προπονητής στο γυναικείο του Απόλλωνα Καλαμαριάς ο Χρήστος Γκογκάκης

29

O Απόλλων Καλαμαριάς ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Χρήστο Γκογκάκη, ο οποίος θα αναλάβει την γυναικεία ομάδα του συλλόγου τη νέα αγωνιστική χρονιά.

O Χρήστος Γκογκάκης είναι πτυχιούχος του τμήματος επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού του Αριστοτελείου πανεπιστημίου με ειδικότητα την καλαθοσφαίριση και κάτοχος Α’ κατηγορίας διπλώματος προπονητικής του συνδέσμου προπονητών.

Είναι ομοσπονδιακός προπονητής έως και σήμερα, στο προπονητικό επιτελείο της Εθνική Νεανίδων και παλαιότερα στην Εθνική παγκορασίδων, όπως επίσης και περιφερειακός προπονητής κορασίδων της ΕΚΑΣΘ από το 2013 έως και σήμερα.

Επιστρέφει στον σύλλογο μετά από δύο χρόνια, αφού εργάστηκε για τρία χρόνια ως πρώτος προπονητής φτάνοντας τον σύλλογο και σε αγώνες μπαράζ ανόδου στην Α1.

Επίσης έχει εργαστεί το 2018 στο γυναικείο τμήμα του Ηρακλή στην Α1 κατηγορία, στον γυναικείο τμήμα του Ναύαρχου Βότση στην Α2 κατηγορία όπως επίσης και στο γυναικείο του Αχιλλέα Τριανδρίας για τέσσερα χρόνια.

Σε επίπεδο κορασίδων και νεανίδων στoυς συλλόγους του Άρη Θεσσαλονίκης και Ηρακλή .

Τέλος έχει εργαστεί και σε ανδρικό επίπεδο, όπως την περίοδο 2011-2013 που εργάστηκε στο εξωτερικό στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας, αλλά και στις ομάδες του Μακεδονικού, Ελπίδα Αμπελοκήπων, Αχιλλέα Τριανδρίας κ.α.

Η οικογένεια του Απόλλωνα Καλαμαριάς τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία στο έργο του.