Η επιστήμη μίλησε: Πιο ευτυχισμένα ζευγάρια οι (πολύ) κοντούλες με τους (πολύ) ψηλολέλεκες

330

Σημασία δεν έχει το ταξίδι για να τον φιλήσεις, αλλά ο προορισμός.

Όταν η επιστήμη μιλάει, οφείλεις (οφείλουμε) να κάνουμε τουμπεκί ψιλοκομμένο (κακή φράση) και ν’ αφήνεις (ν’ αφήνουμε) τους επιστήμονες να τα πουν όπως έχουν τα πράγματα. Σήμερα, που λες, μας είπαν (βασικά για να ‘μαστε ειλικρινείς σήμερα ανακαλύψαμε την έρευνα) ότι ένα ζευγάρι όπου ο άντρας είναι πολυυυυυυυ ψηλότερος απ’ τη γυναίκα, είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι. Tελεία και παύλα!

Μια έρευνα στο Konkun Universityτης Σεούλ, λοιπόν, πήρε 7.850 ζευγάρια περίπου (δεν τα λες και λίγα…) και έβγαλε το συμπέρασμα ότι όσο πιο «ψηλολέλεκας» είναι ο άντρας και όσο πιο «κοντούλα» είναι η γυναίκα, τόσο μεγαλύτερη χημεία υπάρχει μεταξύ τους. Κι αν αποφασίσουν να παντρευτούν, τότε θα ‘χουν κι έναν πετυχημένο γάμο.

Ντάξει, έπειτα μας είπαν ότι μετά απ’ τα 18 χρόνια συνύπαρξης του ζευγαριού χάνεται αυτή η μαγεία, καθώς η γυναίκα δεν ικανοποιείται με τίποτα κι άλλα τέτοια. Μην κράζετε εμάς φίλες Προβοκατόρισσες, αλλά το Konkun University.Eπίσης, η μελέτη συνεχίστηκε κι έδειξε ότι μεγάλο ρόλο για να σε καψουρευτεί μια γυναίκα παίζει και η αυτοεκτίμηση-αυτοπεποίθηση που ‘χεις. Α, και πού ‘σαι; Η έρευνα έδειξε ότι ένας εργοδότης μαλακίες να ‘χαμε να λέγαμε και να ‘χαμε να πούμε παίρνει πιο στα σοβαρά έναν ψηλό άντρα.

Πηγη: provocateur.gr