Δεν συνεχίζει στην Ευκαρπια ο Γιάννης Παπαδόπουλος

27

 

Η ανακοίνωση του στο FB:

 

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και για εμένα λοιπόν.

Μετά από 5 γεμάτα χρόνια ήρθε η ώρα να πω αντίο στην ομάδα μου. Στην ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να ασχοληθώ με αυτό που λατρεύω και αγαπώ που δεν είναι άλλο από το μπάσκετ. Ο Π.Σ. Ευκαρπίας ήταν το δεύτερο μου σπίτι για τα 5 αυτά χρόνια και θέλω να πω ευχαριστώ στην ομάδα όλη.

Ευχαριστώ τον Δημήτρης Αντωνιαδης για την ευκαιρία που μου έδωσε να είμαι μέλος όχι ενός αλλά πολλών τμημάτων (ακαδημίες, παιδικό, εφηβικό, Κ21, Ανδρικό κ.α.) της Ομάδας και του είμαι ευγνώμων για όση βοήθεια μπόρεσε να μου προσφέρει.

Ευχαριστώ όλους του συνεργάτες μου που είχα όλα αυτά τα χρόνια γιατί όλοι, ο κάθε ένας ξεχωριστά, με δίδαξαν πράγματα που με βοήθησαν πολύ στην εξέλιξη μου πάνω σε αυτό το κομμάτι της προπονητικής.
Κυρίως Ευχαριστώ πρώτα τον μέντορα μου Akis Ult που ήταν πάντα δίπλα μου και με βοηθούσε σε ότι χρειαζόμουν, δίνοντας μου πάντα συμβουλές και μαθαίνοντας μου τα περισσότερα από όλους στην ομάδα. Από θέματα ψυχολογίας μέχρι θέματα προπονητικής και συμπεριφοράς απέναντι στην ομάδα και στους παίκτες.
Ευχαριστώ τον Coach Chris Sneekie που με δέχθηκε στην ομάδα και με άφησε να δω για πρώτη φορά πριν από 2.5 χρόνια πως δουλεύει μια ανδρική ομάδα. Με έμαθε το Scouting, τις υποχρεώσεις όλων των προπονητών του τμήματος, τη Χρήση Στατιστικών στο άθλημα κ.α. πολλά.
Ευχαριστώ εκ βάθους καρδιάς τον Antonis Tziortzis που ήταν δίπλα μου πάντα σαν συνεργάτης μου 2 χρόνια και δεν με άφησε ποτέ μόνο ούτε σε προπόνηση αλλά ούτε και σε αγώνα

Ευχαριστώ εννοείται όλους τους αθλητές μου από τις ακαδημίες μέχρι και τους παίκτες του Ανδρικου για όλες τις ωραίες στιγμές που μοιραστήκαμε, μαζί στις χαρές, στις λύπες, στις πλάκες που κάναμε και για τους στόχους που πετύχαμε. Δεν πρόκειται να ξεχάσω κανέναν ήσασταν όλοι υπέροχοι και ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία.
Ευχαριστώ ακόμα και τους γονείς των παιδιών για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και για την συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα όσο ήμουν στην ομάδα.

Σας ευχαριστώ όλους για όλα!!!

You were a chapter in my book,
and I was merely a line in yours