Γ’2 ΕΚΑΣΘ: Πρωταθλητής χειμώνα ο Αισχύλος Ωραιοκάστρου

80

Πρωταθλητές χειμώνα και “με τη βούλα” οι “Αυγουλάδες”, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι το στραβοπάτημα των Μαύρων Προβάτων και κατακτώντας το ροζ φύλλο αγώνα, αναρριχήθηκαν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, με αποτέλεσμα να οδηγούν τον 1ο όμιλο της Γ2 Ε.ΚΑ.Σ.Θ. μόνοι τους με 24 βαθμούς.

Σχετικά με τον αγώνα, ο Αισχύλος προβλημάτισε με την εμφάνιση του, διότι αν και ουραγός στη βαθμολογία η Ολυμπιάδα , δυσκόλεψε αρκετά τους γηπεδούχους , με τις νέες προσθήκες παικτών , και σίγουρα κέρδισε τις εντυπώσεις .

Το νωθρό ξεκίνημα των γηπεδούχων, καθώς και η “σιδηρά” άμυνα των φιλοξενούμενων , έφερε τις δύο ομάδες σε απόσταση αναπνοής στο πρώτο δεκάλεπτο με σκορ 23 – 21 . Κάπου εκεί μίλησε η καρδιά του “Κοντού με τη γραβάτα”. Ο Ανέστης Προδρομίδης σκόραρε, μοίρασε ασίστ, έκλεψε μπάλες και έθεσε τις βάσεις ώστε να ξεκινήσει η ομάδα του με +11 στο τρίτο δεκάλεπτο.

Η Ολυμπιάδα βλέποντας τους αντιπάλους τους να μην πατάνε καλά στο κρύο παρκέ της Νεοχωρούδας, χαμήλωσε το σχήμα της και σε συνδυασμό με την ευστοχία της από μέση απόσταση, κατάφερε με ένα σερί 9 – 2 να μειώσει στους 4 πόντους.

Αυτό δεν ήταν αρκετό όμως, αφού ο MVP του αγώνα Ανέστης Προδρομίδης είχε διαφορετική άποψη και συνέχισε την εκπληκτική του εμφάνιση, συμβάλλοντας τα μέγιστα ώστε η ομάδα του να ξεπεράσει το εμπόδιο της μαχητικής Ολυμπιάδας και να νικήσει με σκορ 76 – 52. Από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισαν οι Γεωργουσάκης και Πανούσος .

Τον Μ.Α.Σ. ΑΙΣΧΥΛΟ ντύνει η Anthrax , ενώ μέγας χορηγός είναι το northbasket.gr .

Δεκάλεπτα: 23 – 21 , 37 – 26 , 50 – 38 , 76 – 52 .

Διαιτητές: Κασούμης , Παρμακίδης .

ΑΙΣΧΥΛΟΣ Μ.Α.Σ. ( ΧΑΧΑΜΗΣ ) : Προδρομίδης 26(2) , Βασιλειάδης 16 , Αμπατζόγλου 8 , Τσασκόπουλος 2 , Τσιλικίδης 8 , Τουρπεσλής 10(1) , Ελευθεριάδης 4 , Τράκας 2 , Πίτιας .

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ε.Α.Σ. ( ΚΑΡΑΝΤΑΚΗΣ , ΠΙΣΚΙΟΥΛΗΣ ) : Γεωργουσάκης 10 , Οικονόμου 2 , Πανούσος 10(1) , Χ”Κωνσταντίνου 10 , Γκέγκας 3 , Χρυσοστομίδης 8 , Βαφειάδης Δ. 3(1) , Σιώμος 4 , Πουταχίδης 2 , Βαφειάδης Β. , Κελγιώργης , Αντωνόπουλος