ΑΣΕΘ: Οι συνθέσεις των ομάδων για το All Star Game του Σαββάτου-Ποιοι θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό τριπόντων

1070

Το ερχόμενο Σάββατο 9 Απριλίου θα γίνει το φετινό All Star Game του ΑΣΕΘ στο γήπεδο της ΕΚΟ στις 18.15. Αρκετές ήταν οι επιθυμίες συμμετοχής και φέτος, με τις συνθέσεις των ομάδων να ανακοινώνονται επισήμως σήμερα το απόγευμα.

Οι ομάδες θα χωριστούν σε παλαιούς και νέους αθλητές του ΑΣΕΘ, για να απαντηθεί το ερώτημα αν τελικά ο νέος είναι ωραίος ή ο παλιός είναι αλλιώς…

Την ομάδα των παλαιών αθλητών του ΑΣΕΘ θα κοουτσάρει ο Γραμματέας του συνδέσμου  Αλέξης Παπαθανασίου και θα αποτελείται από τους εξής:

Πλακίδας Ιορδάνης και Μήτσης Αντώνης (Coca Cola 3E), Παζαρλής Παντελής και Τάνης Κωνσταντίνος (SBC ¨Ευρωνοσηλεία¨), Σιταρίδης Βασίλειος (Κατασκήνωση Ελαιώνες), Κουμαράς Χαράλαμπος, Πάγκος Πασχάλης, Σύρος Αθανάσιος και Ταλιώτης Άγης (Ιπποκράτης). Επίσης θα συμμετέχουν και οι περσινοί Κυπελλούχοι με την ομάδα των Μηχανικών, Βλαχάκης Αριστείδης και Ρέμπελος Δημήτρης.

Στην αντίπερα όχθη, την ομάδα των νέων αθλητών του ΑΣΕΘ θα κοουτσάρει ο αρχηγός της πρωτοπόρου και αήττητης ομάδας του Πρωταθλήματος New Advert, Αλέξανδρος Κολυμβάνος.Την ομάδα αυτή θα αποτελέσουν οι παρακάτω:

Πλιόσκας Θωμάς, Πλιόσκας Βασίλειος και Πανταζής Θεόδωρος (New Advert), Αλβανός Νικόλαος και Κολεονίδης Δημήτριος (El Toros/Κωφοί Π. Μελά), Σταυρουλάκης Αντώνης και Σέμπρος Κωνσταντίνος (Βετεράνοι Σταυρούπολης), Καραγιάννης Αντώνιος, Παπασαραφιανός Γεώργιος και Χανής Κωνσταντίνος (ΚΥΑΝΑ).

Τον αγώνα αυτό θα διαιτητεύσουν  δύο όμορφες παρουσίες του συνδέσμου Διαιτητών Θεσσαλονίκης, οι δεσποινίδες Διβόλη Ελένη και Παπαδοπούλου Χριστίνα.

Στο ημίχρονο του αγώνα θα γίνει και διαγωνισμός τριών πόντων. Οι παίκτες που θα συμμετέχουν είναι:

Φακαλής Νικόλαος (New Advert), Κουμαράς Χαράλαμπος (Ιπποκράτης),  Τσιαμπάκος Αλέξανδρος (Χείμαρρος), Πλακίδας Ιορδάνης (Coca Cola 3E), Καραγιάννης Αντώνιος (ΚΥΑΝΑ), Παζαρλής Παντελής (SBC ¨Ευρωνοσηλεία¨), Ζελελίδης Γεώργιος (Herboria),  Γκανάλας Πέτρος (Βετεράνοι Σταυρούπολης), Γούσιος Απόστολος (El Toros/Κωφοί Π. Μελά).

Σύσσωμο θα παρευρεθεί και το νέο Διοικητικό συμβούλιο του ΑΣΕΘ, ενώ ο πρόεδρος Αθανάσιος Μπεγκλής  θα απονείμει στο τέλος της μπασκετικής αυτής γιορτής μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες.