ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.ΚΑ.Σ.Θ.

607

Η Ε.ΚΑ.Σ.Θ. βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να απαντήσει – για πρώτη φορά  δημοσίως – στην ανυπόγραφη ανακοίνωση του Προεδρείου του Σ.Δ.Κ.Θ. η οποία διενεμήθη στους παράγοντες των Σωματείων μας, στους αγωνιστικούς χώρους και πριν την έναρξη των προγραμματισμένων αγώνων.

 

  1. Η ενέργεια αυτή να απευθυνθούν στα Σωματεία κατηγορώντας την Ένωση είναι πρωτοφανής, απαράδεκτη και αντιδεοντολογική.

 

  1. Παρά τις πραγματικά δύσκολες οικονομικά στιγμές που περνά η κοινωνία και ο αθλητικός χώρος, η Ένωσή μας κάλεσε τους διαιτητές και τους κριτές για καταβολή σεβαστού ποσοστού των υποχρεώσεών της που περιλαμβάνει τους αγώνες και τα οδοιπορικά όλων των πρωταθλημάτων της και όχι μόνο των κατηγοριών για τις οποίες εισέπραξε παράβολα (ανδρικά – γυναικεία), για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο όπως επίσης και την πλήρη εξόφληση όλων των παλαιοτέρων οδοιπορικών.

Άλλωστε τα ανωτέρω γνωστοποιήθηκαν στην αντιπροσωπεία του Σ.Δ.Κ.Θ. κατά την συνάντηση της 07/12/2011 στα γραφεία μας.

 

  1. Η καταβολή των αποζημιώσεων και των οδοιπορικών  διαιτητών και κριτών πρέπει να γίνεται βάσει και των οδηγιών των αρμοδίων Δ.Ο.Υ. από τα γραφεία της Ένωσης  (όπως συμβαίνει και στις αντίστοιχες πληρωμές της Ε.Ο.Κ.)

 

  1. Αντιλαμβανόμαστε το «όποιο» οικονομικό πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίζει ο Σ.Δ.Κ.Θ. και είμαστε στη διάθεσή του να βοηθήσουμε, πλην όμως θα πρέπει να γνωρίζει ο Σ.Δ.Κ.Θ. ότι τα χρήματα που κατέβαλαν τα Σωματεία είναι για τους διαιτητές και κριτές των αγώνων που ορίζονται σ΄ αυτούς και όχι για τον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλονίκης.

 

 

 

Θεσσαλονίκη, 15/12/2011

Το Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.Θ.