Ανακοίνωσε Παπαβασιλειου ο Ολύμπος Κορδελιου

34

Το Δ.Σ. του Ολύμπου Κορδελιού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία με τον προπονητη Παπαβασιλείου Δημήτρη .
Ο coach Παπαβασιλείου θα αναλάβει την ανδρική ομάδα για την φετινή αγωνιστική χρονιά . Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του .
Ο coach Παπαβασιλείου μας απάντησε πως βλέπει την συνεργασία του με την ομάδα μας καθώς επίσης για την εικόνα της Α’ ΕΚΑΣΘ τα τελευταία χρονια και τι να περιμένουμε την φετινή χρονιά από τον Όλυμπο Κορδελιου .
«Η συνεργασία με τον Όλυμπο για μένα είναι μια πρόκληση για τη νέα χρονιά και αν πάρουμε ως γνώμονα τις κινήσεις του συλλόγου σε επίπεδο παικτών, η ομάδα πρέπει με σωστή δουλειά και υπομονή να πρωταγωνιστήσει . Οι άνθρωποι του συλλόγου που με πλησίασαν, από την αρχή μου δείξαν ένα επαγγελματικό πρόσωπο που σπανίζει για την κατηγορία και όταν μου παρουσίασαν το πλάνο τους και το πώς βλέπουν την ομάδα σε κάποια χρόνια, με έπεισαν να αναλάβω.

Η εικόνα της κατηγορίας κάθε χρόνο έχει ιδιομορφίες δηλαδή ομάδες πυροτεχνήματα από τη μία αλλά και από την άλλη ομάδες που προσπαθούν μέσα από τη συνεχή δουλειά να εδραιώσουν το όνομα τους και τη αξία τους. Σίγουρα κάθε χρόνο η κατηγορία έχει και κάτι καινούργιο να επιδείξει.

Όπως ανέφερα σίγουρα οι κινήσεις της ομάδας ωθούν την ίδια την ομάδα να πρωταγωνιστήσει. Θέλει μεγάλη προσοχή και υπομονή ωστόσο. Θέλουμε η ομάδα να είναι ψηλά στη βαθμολογία και βήμα βήμα θα τεθούν οι στόχοι . Σίγουρα θέλουμε μια ελκυστική ομάδα σε όλα τα επίπεδα.

Το βιογραφικό του coach Παπαβασιλείου

Στο χώρο της προπονητικής βρίσκεται από το 2006 και έχει περάσει από όλα τα πόστα.
Εχει διατελέσει προπονητής ακαδημιών σε Μ. Αλέξανδρο και Ανατόλια, οπως επισης έχει διατελέσει βοηθός προπονητή σε Εθνικές κατηγορίες σε Ανατόλια,ΧΑΝΘ, ΜΑκεδονικό, Αργοναύτη GBA και Μαχητές Πειραματικού Πευκών ενώ έχει προπονήσει και ανδρικές ομάδες ως Α’ προπονητής σε Βεργίνα, Μ. Αλέξανδρο Μακεδονικό και ΧΑΝΘ. Καθώς και διακρίσεις, σε F4 με εφήβους ΧΑΝΘ (3η θέση) , Μ. Αλέξανδρο και Ανατόλια.

#olympos_kordeliou
#ONETEAM