Αλέξης Μαυρίδης: «Μου προκάλεσε έκπληξη η απομάκρυνσή μου από τον Άρη»

468

Ο Αλέξης Μαυρίδης μίλησε αποκλειστικά στο «northbasket» για τη λύση της συνεργασίας του με την γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Άρη, τους λόγους του «διαζυγίου», αλλά και τα συναισθήματά του μετά την συγκεκριμένη εξέλιξη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Σχολιάζοντας την απομάκρυνσή του από την γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Άρη: «Το μόνο συναίσθημα που μου προκάλεσε η απομάκρυνση από το γυναικείο τμήμα και τις νεανίδες του Άρη ήταν έκπληξη».

Για τους λόγους του «διαζυγίου» από τους κίτρινους: «Ο λόγος ήταν κατά τον υπεύθυνο και γενικό αρχηγό του Άρη ότι η ομάδα δεν είχε πείσει με την έως τώρα παρουσία της».

Για το αν περίμενε την εξέλιξη αυτή το καλοκαίρι όταν και ανέλαβε το «τιμόνι» της ομάδας: «Όπως είπα και πριν δεν περίμενα αυτή την εξέλιξη, ο αρχικός σχεδιασμός έγινε με μια προοπτική να αλλάξει τρόπο παιχνιδιού η ομάδα. Αυτό όπως καταλαβαίνετε χρειάζεται χρόνο, δεν μπορεί να έχει αποτέλεσμα από την πρώτη κιόλας μέρα.

Για να βγάλει κάποιος συμπεράσματα θα πρέπει να συνυπολογίσει και την προετοιμασία της ομάδας, από την πρώτη μέρα, λόγω διαστρέμματος δεν συμμετείχε η Μούλη, η ξένη ήρθε σχεδόν μετά από ένα μήνα και πέντε μέρες πριν τον πρώτο αγώνα ήρθε και η Μπουσνάκη. Ειδικά με τον τραυματισμό της Μούλη βγήκαμε εκτός σχεδιασμού αμυντικά».

Για το αν έμεινε ευχαριστημένος από την καλοκαιρινή προετοιμασία: «Παρ’ όλα αυτά η προετοιμασία ήτανε καλή, καθώς και η διάθεση των παικτριών, γι’ αυτό πιστεύω πως η ομάδα μπορεί να κάνει «καλά» πράγματα στο πρωτάθλημα! Την πιστεύω! Άσχετα που στην πρεμιέρα δεν είχαμε καλή αγωνιστική εικόνα, αλλά σας είπα δεν μπορείς να είσαι έτοιμος την πρώτη αγωνιστική και ειδικά όταν απέναντι σου είναι ο Παναθηναϊκός, που έχει το τριπλάσιο μπάτζετ».

Για το αν του μένει κάποια πικρία: «Όχι δεν μου μένει καμία πικρία, ο καθένας κρίνεται και κρίνει. Ήτανε τιμή μου που εργάστηκα σε μια ομάδα με τέτοια δυναμική έστω και γι’ αυτό το μικρό διάστημα».

Χατζηκωνσταντίνου Λεωνίδας