Χρηστίδης: «Ετοιμάζουμε ομάδα για την Α2»

553

Ο υπεύθυνος του τμήματος μπάσκετ του Ηρακλή, Χρήστος Χρηστίδης, μίλησε στον «ARENA 89,4 FM» για το χθεσινό παιχνίδι μπαράζ με την ΑΕΚ και την ανατροπή που έκαναν οι «κυανόλευκοι» αλλά δεν τον άφησε η διαιτησία να την… ολοκληρώσει!

Επίσης, τόνισε πως είναι πιθανό ο Ηρακλής να ανέβει στην Α2 λόγω οικονομικής αδυναμίας ομάδων να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις.

Αρχικά, τόνισε: «Κάναμε μία κατάθεση ψυχής. Για να καταλάβετε ο Μπεχλιβάνης με πήρε πριν από λίγο τηλέφωνο και μου είπε πως δεν μπορεί να περπατήσει, να πατήσει το πόδι του και θα πάει να κάνει μαγνητική».

Για το χθεσινό παιχνίδι πιο συγκεκριμένα: «Κάναμε μια επική ανατροπή, περάσαμε και μπροστά τους αλλά στην τελευταία φάση, σε ένα φάουλ πάνω στον Μπεχλιβάνη που έκανε μπάσιμο, τον έκανε φάουλ ο Γκιζογιάννης, τον έκοψε και αυτός έβγαλε την μπάλα έξω. Ο διαιτητής αποφάσισε έτσι και δε μας έδωσε τη δυνατότητα τουλάχιστον να έχουμε μια τελευταία επίθεση 2 δευτερολέπτων».

Για το ενδεχόμενο να ανέβει στην Α2 ο Ηρακλής λόγω οικονομικής αδυναμίας άλλων ομάδων:«Ναι, είναι γεγονός πως έρχονταν στα αποδυτήρια και μας έλεγαν «μη στεναχωριέστε, στην Α2 θα είστε και εσείς του χρόνου». Και πέρυσι ανέβηκαν 5 ομάδες από τη Β’Εθνική, από ότι ξέρουμε για εκεί οδεύει το πράγμα, είναι πιθανό να ανέβουμε στην Α2, καθώς δεν μπορούν να ανταποκριθούν κάποιες ομάδες».

Για το γεγονός πως τα Μ.Μ.Ε. μιλούν μόνο για τη νίκη της ΑΕΚ και όχι τα παράπονα του Ηρακλή: «Έχουμε μάθει τους ανθρώπους που διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα, ο καθένας κάνει τη δουλειά του».

Για την «επόμενη μέρα»: «Κατ’ αρχάς, θα πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας καθώς έχουμε πολλούς τραυματίες και να αρχίσουμε σύντομα προπονήσεις στο Ιβανώφειο. Εγώ θα κάνω πλάνο για έναν Ηρακλή στην Α2. Εκεί μπορεί να παίξει ο Ηρακλής και εγώ για εκεί θα ετοιμάσω την ομάδα».

Τέλος, είπε: «Από χτες έσπασε το τηλέφωνο μου για συγχαρητήρια. Είχαμε μια ομάδα με μπάτζετ 250.000 ευρώ απέναντι μας. Είναι πολύ καλή ομάδα η ΑΕΚ, που είχε και πολλούς παραπάνω οπαδούς. Να φανταστείτε βγήκα μετά το πρώτο δεκάλεπτο και τους είπα «σταματήστε να βάζετε κόσμο, κλείστε τις πόρτες». Γενικότερα όμως δεν είχαμε θέματα. Η ΑΕΚ απλώς έκανε τα δικά της».

Πηγή: bluearena.gr