Χρήσιμο φιλικό για τον ΓΣ Λάρισας με τον ΑΣ Καρδίτσας

597

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας και ο ΓΣ Λάρισας προετοιμάζεται προκειμένου να είναι ετοιμοπόλεμος για την μεγάλη επιστροφή και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος που θα τον βρει στην πρωτεύουσα για να αντιμετωπίσει το Παγκράτι.

Ο τεχνικός της ομάδας Θανάσης Μπουλιάκης επιθυμεί να δώσει ορισμένα φιλικά ακόμη ο Γυμναστικός έτσι ώστε να διεξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα και να διορθωθούν τα όποια τρωτά σημεία ενόψει έναρξης πρωταθλήματος.

Έτσι χθες Τετάρτη η ομάδα αντιμετώπισε στην Καρδίτσα τον ΑΣ Καρδίτσας ο οποίος αγωνίζεται στην Β’ Εθνική με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 60-60, ενώ αποφάσισαν αμφότερες οι δύο πλευρές να μην παίξουν παράταση.

Ο Μπουλιάκης είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες και εξήγαγε χρήσιμα συμπεράσματα. «Ήταν το πρώτο παιχνίδι που ήμασταν πλήρεις καθώς μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς και ο Κούτρας που ξεπέρασε τον τραυματισμό του» θα τονίσει αμέσως μετά τον φιλικό αγώνα ο Λαρισαίος τεχνικός για να προσθέσει: «Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου, είμαστε σε καλό δρόμο και το σημαντικότερο θέλουμε να παραμείνουμε υγιείς μέχρι να αρχίσει το πρωτάθλημα. Θα δώσουμε κι άλλα φιλικά προκειμένου να διορθώσουμε κάποια πράγματα».