Φωτοτρεπορτάζ από την τρίτη μέρα του 21ου αναπτυξιακού camp κοριτσιών της ΕΚΑΣΘ

894

Την τρίτη μέρα οι αθλήτριες διαγωνίστηκαν στο 1v1 και στον τελικό προκρίθηκαν οι αθλήτριες Αναγνωστοπούλου Κυριακή, Μπαξεβάνου Κατερίνα, Πολυμένη Λαμπρινή, Φίλιου Ευφημία.

Στα παιχνίδια που ακολούθησαν είχαμε τα ακόλουθα αποτελέσματα :

ΘΑΛΕΙΑ-ΟΥΡΑΝΙΑ 16-6

ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ-ΗΛΕΚΤΡΑ 21- 12

Ακολούθησαν οι τελικοί των διαγωνιστικών. Στον «Γύρο του Κόσμου» έλαβαν μέρος οι αθλήτριες Κουγιουμτζόγλου Μελίνα-Μαρία, Μπαχαρίδου Παναγιώτα, Πολυμένη Λαμπρινή, Στεργάκη Ραφαηλία. Νικήτρια ήταν η αθλήτρια Πολυμένη Λαμπρινή.

Στις ελεύθερες βολές αγωνίσθηκαν οι αθλήτριες Γενναίου Δήμητρα, Καραχρήστου Σουζάνα, Μπαχαρίδου Παναγιώτα, Στεργάκη Ραφαηλία. Νικήτρια ήταν η αθλήτρια Μπαχαρίδου Παναγιώτα.

Στο 1v1 πήραν μέρος οι αθλήτριες Αναγνωστοπούλου Κυριακή, Μπαξεβάνου Κατερίνα, Πολυμένη Λαμπρινή, Φίλιου Ευφημία. Νικήτρια ήταν η αθλήτρια Πολυμένη Λαμπρινή.

Ακολούθησε η απονομή των κυπέλλων και των αναμνηστικών. Στην νικήτρια του «Γύρου του Κόσμου» Πολυμένη Λαμπρινή την απονομή έκανε ο ιατρός του camp Νικολάου Νικόλαος.

Στην νικήτρια των ελευθέρων βολών Μπαχαρίδου Παναγιώτα την απονομή έκανε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αναπτυξιακού και ταμίας της ΕΚΑΣΘ Γραμμενίδης Άρης.

Στην νικήτρια του 1v1 Πολυμένη Λαμπρινή την απονομή έκανε το μέλος της Επιτροπής Αναπτυξιακού Στεφανίδης Δημήτριος.

Στην καλύτερη πεντάδα του camp μετά από ψηφοφορία των προπονητών εκλέχθηκαν οι αθλήτριες Αναγνωστοπούλου Κυριακή,  Μπαξεβάνου Κατερίνα, Μπαχαρίδου Παναγιώτα,

Πολυμένη Λαμπρινή, Φίλιου Ευφημία. Τις απονομές των αναμνηστικών έκαναν οι προπονητές του camp.

Πολυτιμότερη παίκτρια του camp εκλέχθηκε η αθλήτρια Στεργάκη Ραφαηλία. Την απονομή έκανε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αναπτυξιακού και ταμίας της ΕΚΑΣΘ Γραμμενίδης Άρης.

Μετά δόθηκαν από τους προπονητές αναμνηστικά διπλώματα σε όλες τις αθλήτριες που πήραν μέρος στο camp και ολοκληρώθηκε με την ομαδική φωτογραφία των αθλητριών.