Φιλικό των Ελπίδων Ηλιούπολης με την ΕΔΗΛ

571

Χθες Δευτέρα στο ΔΑΚ Ηλιούπολης, διεξήχθη φιλικός αγώνας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο μεταξύ  των  Ελπίδων Ηλιούπολης και της ΕΔ.ΗΛ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας.

Το προπονητικό επιτελείο των Ελπίδων έβγαλε ουσιαστικά συμπεράσματα δύο εβδομάδες πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Γ2 ΕΚΑΣΘ. Ο Νίκος Μουρατίδης είδε τους παίκτες του, να αποδίδουν καλό μπάσκετ επί της νεοφώτιστης ΕΔΗΛ στο πρωτάθλημα της Γ1 ΕΚΑΣΘ.

Η ομάδα των Ελπίδων έβγαλε αυτοματισμούς, είχε ρυθμό και ταχύτητα στο παιχνίδι και έδειξε ότι είναι σε πολύ καλό δρόμο. Οι παίκτες του Νίκου Μουρατίδη ανέβαζαν συνεχώς «στροφές», παρουσιάζοντας σε αρκετές περιπτώσεις όμορφο θέαμα. Οι δύο προπονητές, βέβαια δεν κοίταζαν τον πίνακα του σκορ, αλλά την απόδοση των σχημάτων και των συστημάτων που εφάρμοζαν στο παρκέ, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες τους.

Το ΔΣ, το τεχνικό επιτελείο και οι καλαθοσφαιριστές των Ελπίδων ευχαριστούν την ομάδα της ΕΔΗΛ για την θετική ανταπόκριση στη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα και της εύχονται καλή επιτυχία για τη νέα αγωνιστική περίοδο.