Το Tρέξε Χωρίς Τερματισμό σε όλη την Ελλάδα μέσω της ΜΕΒΓΑΛ!

773

Από την ερχόμενη Δευτέρα 11 Απριλίου, το Τρέξε Χωρίς Τερματισμό θα ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και θα μπαίνει σε κάθε ελληνικό σπίτι με τη βοήθεια της ΜΕΒΓΑΛ!

Στις συσκευασίες γάλατος της ΜΕΒΓΑΛ, που είναι ο Μεγάλος Χορηγός του Τρέξε Χωρίς Τερματισμό, θα υπάρχει το λογότυπο του κορυφαίου φιλανθρωπικού αγώνα στη Βόρεια Ελλάδα, που θα γίνει στις 21-23 Σεπτεμβρίου στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.

Η βορειοελλαδική γαλακτοβιομηχανία με τις κοινωνικές ευαισθησίες συνεισφέρει με αυτό τον τρόπο, στο κάλεσμα προς όλους τους πολίτες για να συμμετέχουν περπατώντας ή τρέχοντας, με μοναδικό σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για δύο σημαντικούς φορείς: τον σύλλογο «Αλέξανδρος Συμεωνίδης-Φίλοι του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεαγένειο» και τον σύλλογο «Φίλοι της Μέριμνας Θεσσαλονίκης».

Οι εγγραφές συνεχίζονται ηλεκτρονικά στη σελίδα trexe.gr και nofinishrun.org, ενώ πληροφορίες αλλά και εγγραφές μπορούν να  γίνουν στο γυάλινο Περίπτερο του Δήμου Θεσσαλονίκης, στην Πλατεία Αριστοτέλους από 14:30 ως 20:30, αλλά και στα γραφεία του διοργανωτή «ΕΡΜΗΣ 1877» στο Καυτανζόγλειο Στάδιο (10:00 – 14:00).

Η εγγραφή κοστίζει 5 ευρώ το άτομο, ενώ τα παιδιά έως 6 ετών συμμετέχουν δωρεάν. Τα παιδιά από 7 έως και 12 πληρώνουν 2 ευρώ.

 

πηγή: main.nofinishrun.org