Το Las Vegas παραμιλά με τον… Ding Yanyuhang!

1182

Ενας 23χρονος Κινέζος forward ήταν η… ατραξιόν του Las Vegas Summer League 2017. Δείτε πως ο κόσμος ζητούσε επιτακτικά τον Ding Yanyuhang στο παρκέ (VIDEOS).

Πρέπει να παρακολουθείς στενά τη CBA (την επαγγελματική λίγκα της Κίνας δηλαδή) για να γνωρίζεις ποιος είναι ο Ding Yanyuhang. Ακόμη κι αν τον έχεις δει στην Εθνική Κίνας, είναι δύσκολο να τον θυμάσαι. Και όμως, αυτός ο 23χρονος forward έγινε φέτος το καλοκαίρι η ατραξιόν του Las Vegas Summer League, με τον κόσμο να ΑΠΑΙΤΕΙ από το προπονητικό team των Mavericks να του δώσει χρόνο συμμετοχής και να πανηγυρίζει σε κάθε επαφή του με τη μπάλα. Ακόμη κι όταν ο νεαρός αθλητής την ξεφορτωνόταν άμεσα!

Ο Ding Yanyuhang είναι 23 ετών, ήταν ο πολυτιμότερος Κινέζος της CBA το 2017, αλλά και ο MVP του κινεζικού All Star Game της χρονιάς που πέρασε. Αυτές οι δυο διακρίσεις τον έβαλαν στο στόχαστρο των Αμερικανών, με τους Mavericks να τον καλούν στις ΗΠΑ και να του προσφέρουν μια θέση στο roster της καλοκαιρινής τους ομάδας. Ο Ding Yanyuhang (που ΔΕΝ μιλάει αγγλικά) άρπαξε την ευκαιρία και δεν τα πήγε άσχημα, καθώς σε πέντε ματς στο Las Vegas είχε μέσους όρους 6.6 πόντων με 44% στα συνολικά σουτ και 2.8 ριμπάουντ ανά 13.6 λεπτά.

Αυτό που γινόταν κάθε φορά που η κάμερα έκανε zoom στον Ding Yanyuhang, ήταν τρομερό. Ο κόσμος όχι απλά τον χειροκροτούσε, αλλά σηκωνόταν από τις θέσεις του και τον αποθέωνε. Πριν καν πατήσει παρκέ. Κι όταν τελικά ο προπονητής του τον φώναζε για να μπει στο ματς, γινόταν πανδαιμόνιο. Υπήρχαν στιγμές που θύμισαν στους φίλους του ΝΒΑ την εποχή που ο Brian Scalabrine ήταν ο αγαπημένος παίκτης των φίλων των Chicago Bulls, όμως ο Ding Yanyuhang κρατούσε την αυτοσυγκέντρωσή του και έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε για να αποδείξει πως έχει μπασκετικό ταλέντο και δεν βρέθηκε στις ΗΠΑ επειδή οι Mavs ήθελαν να κάνουν άνοιγμα στην Κίνα.

Απολαύστε μερικά video με τον Ding Yanyuhang:

https://youtu.be/qa1ovuDoDLw

https://youtu.be/nrM75vcAleA

https://youtu.be/fMdTEGDLsJQ

Πηγή: sport24.gr