Το νέο ΔΣ της ΑΕ Πυλαίας-Σε ετοιμότητα για το γηπεδικό

704

Πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας οι εκλογές στην ΑΕ Πυλαίας.

Το νέο Δ.Σ., που έχει διετή θητεία, απαρτίζεται από τους: Μαλιατσο Β. (Πρόεδρος), Καλογιάννη Κ. (Αντιπρόεδρος Α’), Κώνστα Β. (Αντιπρόεδρος Β’), Μποζίνη Π. (Γ. Γραμματέας), Ευαγγελίδη Ε. (Ταμίας), Τζιλβέογλου Β., Ματσιάτσου Ε., Λιάτσα Στ., Μαρμπαδάκη Κ. (Μέλη τμήματος μπάσκετ).

Η νέα διοίκηση του συλλόγου έχει να αντιμετωπίσει άμεσα ένα σημαντικό θέμα που έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα σχετικά με τις ώρες παραχώρησης χρήσης του γηπέδου για προπόνηση.

Πιο συγκεκριμένα, ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη εξετάζει το ενδεχόμενο να χρεώσει στις ομάδες τις προπονητικές ώρες στο ΔΑΚ καθώς και σε άλλα γήπεδα από τη νέα αγωνιστική περίοδο. Όπως γίνεται αντιληπτό εφόσον γίνει πράξη η συγκεκριμένη σκέψη αναμένεται να υπάρξουν μεγάλες αντιδράσεις από το σωματείο, γι’ αυτό και το νέο Δ.Σ. βρίσκεται σε εγρήγορση.

Από εκεί και πέρα έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός της νέας περιόδου για το τμήμα μπάσκετ της ΑΕ Πυλαίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι της διοίκησης βρίσκονται μια ανάσα από την πρόσληψη προπονητή, ενώ εντός της εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθούν και οι δύο πρώτες μεταγραφές.