Την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ κατέκτησαν οι νεανίδες του Αστέρα Ιπποδρομίου Μαντουλίδη

601

Μετά από ένα αμφίρροπο παιχνίδι που κρίθηκε στο τέλος οι νεανίδες του Αστέρα Ιπποδρομίου Μαντουλίδη επικράτησαν με 58-57 του Ηρακλή και κατέκτησαν την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε με καλάθι και φάουλ σε νεκρό χρόνο η Δανάη Παπαδοπούλου.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Ηρακλής έκανε ένσταση:

«0.4 πριν την λήξη του αγώνα, ο Μαντουλίδης έχει επαναφορά από πλάγια. Γίνεται πάσα σε παίκτρια έξω από την ρακέτα, ο οποίος κάνει κατοχή, πίβοτ, σουτάρει και ευστοχεί, κάτι που δεν είναι δυνατόν». Ο Ηρακλής υποστηρίζει ότι φαίνεται πως έχει δίκαιο από το βίντεο του αγώνα.

Οι διαιτητές απάντησαν:

«0.4 πριν τη λήξη του τέταρτος δεκαλέπτου, γίνεται επαναφορά από την α΄ ομάδα στη γραμμή επαναφοράς απέναντι από το τραπέζι της γραμματείας. Η παίκτρια που δέχεται την πάσα, σηκώνεται κάτω από το καλάθι και σουτάρει στον αέρα, επιτυγχάνοντας καλάθι και ηχεί η κόρνα της λήξης».
Δεκάλεπτα: 11-9, 32-27, 45-46, 58-57  Διαιτητές: Σελεβός-Παπαδοπούλου Κ.

Αστέρας Ιπποδρομίου Μαντουλίδης (Παλαμουτίδου-Νικολαϊδης): Φιλιώκη 6, Σιφναίου, Σαββοπούλου 2, Κουλαρτσά, Δημητρίου 2, Λέξα 7, Παπαδοπούλου Α., Βαλσαμοπούλου, Νάκη 1, Παπαδοπούλου Δ. 23, Γεκτίδη Ε. 15, Γεκτίδη Φ. 2.

Ηρακλής (Τζιότζιος-Πανουτσακόπουλος): Πάππα 2, Κλιματσάκη 6, Κλώνου 4, Θωμαϊδου 15, Καραγιάννη 7(1), Τζέλου 13, Γραμματικοπούλου 2, Λαγκαδιώτου 8(1).