Την Κυριακή κόβουν τη πίτα τους οι Ικαροι Σερρών

557

Οι Ίκαροι Σερρών, την Κυριακή 12 Μαρτίου και ώρα 11.00 στο ΔΑΚ Σερρών της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων θα πραγματοποιήσουν την ετήσια εορταστική εκδήλωση κοπής πίτας, παρουσία όλων των τμημάτων του συλλόγου και όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος θα έχει και κοινωνικό χαρακτήρα.

Συμπαίκτης και αρωγός σε αυτή την εκδήλωση θα είναι για άλλη μία χρονιά η εταιρία Μetron, κάνοντας δώρο σε όλα τα παιδιά των ακαδημιών ένα κίτρινο φούτερ του συλλόγου.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «εδώ και τρία χρόνια η εταιρία Metron αποτελεί το μόνιμο και μεγαλύτερο χορηγό της Ακαδημίας μας, έχοντας παρουσιάσει παράλληλα και σημαντικό φιλανθρωπικό έργο (Κοινωνικό Παντοπωλείο). Φέτος το φούτερ θα δίδεται “δώρο” με αντίτιμο 2 ευρώ, με τα έσοδα να πηγαίνουν στην Ηλιαχτίδα, ενισχύοντας μια πολύ μεγάλη προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από την αρχή της σεζόν μια άλλη μεγάλη εταιρία, η “Παν Μάρκετ”, η οποία προσφέρει στο σύλλογο Ηλιαχτίδα 1€ για κάθε πόντο που σκοράρουν οι παίκτες της στο πρωτάθλημα εργαζομένων.

Στην εκδήλωση θα βραβευθούν εκτός από την εταιρία Metron και οι υπόλοιποι χορηγοί του συλλόγου. Για κάθε τμήμα του συλλόγου θα υπάρχει ξεχωριστή πίτα με δώρο για ένα τυχερό από το κάθε τμήμα. Επίσης, θα πραγματοποιηθούν πολλές κληρώσεις αλλά και διαγωνιστικά παιχνίδια για γονείς, ενώ θα υπάρχει και μπουφές, προσφορά της εταιρίας “ΓΑΤΙΔΗ”. Το Σάββατο (11/03) όλα τα τμήματα τις Ακαδημίας μας θα κάνουν προπόνηση στο κλειστό της κοιλάδας. Μετά την προπόνηση θα παραλαμβάνουν με αντίτιμο 2 ευρώ το φούτερ της ομάδας. Στο κλειστό γυμναστήριο θα υπάρχει επιτροπή από τον σύλλογο Ηλιαχτίδα και ειδικό κουτί.

Τα παιδιά που το Σάββατο (11/03) έχουν αγώνες και δεν κάνουν προπονήσεις θα πρέπει να έρθουν στην κοιλάδα από τις 10.00 έως τις 12.00 για να πάρουν το φούτερ τους. Όλα τα παιδιά την Κυριακή (12/03) φορώντας το φούτερ τους πρέπει να είναι στις 11.00 στην κοιλάδα. Τα παιδιά θα πάρουν μέρος σε διαγωνιστικά παιχνίδια και μετά θα γίνει η διαδικασία της κοπής βασιλόπιτας».