Ταρπάγκου: «Ψάχνουμε τετράδα και στο πρωτάθλημα»

780

Η αρχηγός της γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ, Ανθούλα Ταρπάγκου, μίλησε για την παρουσία της ομάδας μέχρι σήμερα σε πρωτάθλημα και κύπελλο, καθώς και για τη συνέχεια και το τέλος της περιόδου:

Ανθή κάνε μας μια αποτίμηση της μέχρι τώρα πορείας

«Από την αρχή είχαμε στόχο μια πολύ καλή παρουσία στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο. Ενώ ξεκινήσαμε δυναμικά και με νίκες, η ομάδα παρουσίασε μια πτώση στην απόδοσή της προς τα μέσα του πρώτου γύρου, κυρίως λόγω των τραυματισμών, όμως, οι συνεχόμενες νίκες μας έδωσαν ώθηση για να κάνουμε μια πολύ καλή πορεία στο δεύτερο γύρο. Όσον αφορά το κύπελλο πετύχαμε το στόχο που ήταν η πρόκριση στο final four, πραγματοποιήσαμε μια καλή εμφάνιση στον ημιτελικό με τον Αθηναϊκό και πήραμε δίκαια την πρόκριση στον τελικό».

Στη συνέχεια, η αρχηγός του Δικεφάλου συμπλήρωσε:

«Η ομάδα έχει αξιόλογο ρόστερ, το οποίο έχει δέσει και αυτό φαίνεται μέσα στο παρκέ. Οι νίκες μας έδωσαν αυτοπεποίθηση και καλή ψυχολογία για να κάνουμε μια ακόμα καλύτερη πορεία στο δεύτερο γύρο, όπως και στο final four του κυπέλλου. Μας έχουν απομείνει δύο αγωνιστικές, με τον Πανιώνιο εντός έδρας και τον Αθηναϊκό εκτός έδρας. Στόχος είναι να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια ώστε να μπούμε στην τετράδα! Ελπίζουμε η ήττα μέσα στη Δάφνη να μη μας κοστίσει…»

πηγή: acpaok.gr