Τέταρτη θέση για τις νεάνιδες του Έσπερου Πάτρας

529

Ο Έσπερος Πάτρας επικράτησε του Πιερικού-Αρχέλαου με 53-47 κατά την τελευταία ημέρα της Τελικής Φάσης του Πανελλήνιου Νεανίδων που διεξάγεται στα Λουτρά Αιδηψού και κατέκτησε την τέταρτη θέση.

Δεκάλεπτα: 10-10, 24-26, 33-39, 53-47  Διαιτητές: Χουγιάζος, Γαζέτας

Έσπερος Πάτρας (Πέτροβιτς): Μιχαηλίδου 13(2), Ψυρρή 11(1), Νάτσκου 12(1), Μπαλάση, Τσιακμά, Τραγούστη 4, Ρεκουνιώτη 8, Μιχαηλίδου 5, Αργυροπούλου.

Πιερικός Αρχέλαος (Τσιρογιάννη): Καραλή, Κιολέογλου 5, Λεκάι 18(2), Γκοτζαμάνη 8(1), Μπουμπουλέντρα 6, Μπαγκλαρίδου 4, Καρατάσιου 2, Δημητριάδου 4 .

Δηλώσεις

Πέταρ Πέτροβιτς (προπονητής Έσπερου): «Παίξαμε καλά σε όλο το τουρνουά, σε όλα τα παιχνίδια είμασταν πολύ κοντά στο σκορ και είχαμε τις ευκαιρίες να διεκδικήσουμε ένα μετάλλιο, όμως χάσαμε το παιχνίδι με τον Φάρο στο τελευταίο λεπτό. Εμείς θα συνεχίσουμε τη δουλειά που κάνουμε, ελπίζω αυτή ομάδα την επόμενη χρονιά να είναι ακόμα καλύτερη και να έχουμε ακόμα καλύτερη παρουσία στο επόμενο πανελλήνιο. Ήταν ένα πολύ καλό τουρνουά και πολύ καλή διοργάνωση».

Αναστασία Τσιρογιάννη (προπονήτρια Πιερικού-Αρχέλαου): «Σήμερα πραγματικά δικαιούμασταν μία νίκη, τα κορίτσια βασικά δικαιούνταν τη νίκη. Εκτός από το πρώτο παιχνίδι στα επόμενα τρία παιχνίδια πάλεψαν ηρωικά μέσα στο γήπεδο, βγάλανε όλη τους την ψυχή, όμως χάναμε πάντοτε στο τέλος. Σήμερα πραγματικά ήθελα να πάρουν μία νίκη τα κορίτσια. Όχι ότι δεν θα φύγω περήφανη με ψηλά το κεφάλι, γιατί ήρθαμε πρώτη φορά σε τελική φάση και δείξαμε ότι είμαστε ισάξιες με αυτές τις ομάδες. Να δώσω συγχαρητήρια στις ομάδες που πήρανε τα μετάλλια. Ευχαριστούμε για τη διοργάνωση που πραγματικά ήταν πάρα πολύ καλή».