Τέλος ο Μουρουζίδης από τον Αρίωνα Πτολεμαΐδας

591

O Πέτρος Μουρουζίδης με ανακοίνωση που εξέδωσε κάνει έναν μικρό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε αποχαιρετώντας τον Αρίωνα Πτολεμαΐδας αλλά κρατώντας πολλές και αξέχαστες αναμνήσεις τριετίας:

«Με πολύ χαρά γύρισα σε ομάδα της πόλης μου πριν από τρία χρόνια. Είχαμε θέση ένα τριετές πλάνο με την διοίκηση να ανέβουμε από το τοπικό στην Γ’ εθνική και να δώσουμε ευκαιρίες όσο μπορούμε στα δικά μας παιδιά. Καταφέραμε να ανέβει η  ομάδα στην Γ’ εθνική μετά από 16 χρόνια, να αναδιοργανώσουμε το μπάσκετ και να ξαναφέρουμε κόσμο στο γήπεδο.

Στην φετινή χρόνια παρά τους τραυματισμούς σε κρίσιμα παιχνίδι τα ατυχή αποτελέσματα (τρία παιχνίδια στην παράταση και αλλά πέντε στο τελευταίο λεπτό) μείναμε ανταγωνιστικοί δουλεύοντας συστηματικά και με πίστη. Ομως δεν καταφέραμε να σώσουμε την ομάδα κυριολεκτικά την τελευταία αγωνιστική αποσπώντας τα συγχαρητήρια για την προσπάθεια και το μπάσκετ που παίξαμε από όλους.

Ενας κύκλος έκλεισε με ανάμικτα συναισθήματα αλλά σίγουρα πολύ έντονα. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την συμπαράσταση, στην διοίκηση για την πολύ δύσκολη προσπάθεια που έκανε όλη την χρόνια και φυσικά στους παίχτες για την άψογη συνεργασία καθώς δεν σταμάτησαν να δουλεύουν και να παλεύουν στις προπονήσεις και τους αγώνες σωματικά και πνευματικά. Εύχομαι στην ομάδα της πόλης μου μόνο επιτυχίες».