Τέλος ο Αλεξανδρής από τον Ηρακλή, αναλαμβάνει ο Χατζηκυριακίδης

1207

Η εντός έδρας ήττα από το Περιστέρι έφερε κλυδωνισμούς στο καράβι του Ηρακλή. Οι γκρίνιες και οι μουρμούρες που ακούστηκαν μετά το τέλος της αναμέτρησης και είχαν ως αποδέκτη τον προπονητή του «γηραιού» Βαγγέλη Αλεξανδρή έφεραν αλυσιδωτές αντιδράσεις. Και το αποτέλεσμα αυτών… Η λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας Βαγγέλη Αλεξανδρή!

«Η ομάδα μπάσκετ του ΗΡΑΚΛΗ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή. Τον ευχαριστούμε για την προσπάθεια του τα τελευταία χρόνια ώστε ο Σύλλογος να φτάσει εκεί που του αξίζει και του ευχόμαστε τα καλύτερα για τη συνέχεια της καριέρας του», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση του συλλόγου, που δίνει το «τιμόνι» στον Λευτέρη Χατζηκυριακίδη, ο οποίος και θα αναλάβει να οδηγήσει τον Ηρακλή στο στόχο του. Που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Α1.

Ο «τίγρης», πάντως έδειξε αμέσως μετά το τέλος του ματς με το Περιστέρι να «βλέπει» τι του επιφυλάσσει το μέλλον και είχε κάνει δύο σχόλια στο προσωπικό του προφίλ στο facebook. «Όλα τα χρόνια που ασχολούμαι με τον αθλητισμό.. είναι σε όλους γνωστή η διαδρομή μου τα αποτελέσματα αλλά και η συμπεριφορά μου.. επειδή είμαι σωστός και δεν έχω προσβάλει ποτέ κανέναν.. δεν ανέχομαι να με προκαλούν και να μην με σέβονται.. σε αντίθετη περίπτωση είναι γνωστό ότι θα αντιδράσω.. έτσι έχω μεγαλώσει., έχω μάθει να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου χωρίς να ψάχνω δικαιολογίες.. χάσαμε απο μια ομάδα που ήταν καλύτερη σήμερα.. είμαστε δεύτεροι και ο στόχος της ανόδου είναι εφικτός.. ευχαριστώ όλους αυτούς που είχαν την διάθεση να επικοινωνήσουν μαζί μου.. για τα υπόλοιπα πάντα αποφασίζει ο Πρόεδρος..», ήταν το πρώτο σχόλιο και λίγο αργότερα έγραψε: «Κοουτσαρες μου σας θέλω δυνατούς!!! Κάθε μέρα κρινόμαστε και μάλιστα από ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα από ομαδικό αθλητισμό!!!! Ολοι δυστυχώς ξέρουν σε αυτή την χώρα… Ένας σοφός φίλος από Θεσσαλονίκη έλεγε κάθε μέρα μπουζούκια είμαι, μπουζούκι δε ξέρω….».