Συνεχίζει στους Ικαρους Σερρών ο Ποργιόπουλος

820

“Το Δ. Σ του ”ΑΟΚ Ίκαροι Σερρών” βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση συνεργασίας με τον coach Στέργιο Ποργιοπουλο και τη νέα αγωνιστική περίοδο 2017-2018,ύστερα από την πετυχημένη φετινή χρονιά όπου σαν αποτέλεσμα είχε την άνοδο της ανδρικής ομάδας στη Β’εθνικη κατηγορία.
Στα πλαίσια αυτής της ανανέωσης ο coach Ποργιοπουλος θα έχει πρωταγωνιστικο ρόλο στο νέο μοντέλο λειτουργίας και αλλαγής φιλοσοφίας που επιθυμεί η διοίκηση, με αυξημένες αρμοδιότητες στον προγραμματισμό και στο πλάνο των αγωνιστικών τμημάτων (εφηβικό – παιδικό – παμπαιδων ) καθώς και άμεση συνεργασία με τον υπεύθυνο των τμημάτων υποδομής. Κατ οπιν τούτου, λυονται οι συνεργασίες με όλους τους προπονητές του συλλόγου οι οποίες θα εξεταστούν από μηδενική βάση.
Η διοίκηση ευχαριστεί όλους τους προπονητές που συνεργάστηκαν με το σύλλογο των Ικάρων κατά την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 και βοήθησαν με τον τρόπο τους στη βελτίωση των αθλητών μας.
Οι προπονήσεις της Μεταβατικης Περιόδου θα συνεχιστούν κανονικά έως 30/6/2017 υπό την καθοδήγηση του coach Ποργιοπουλου.
Οι Ίκαροι Σερρών πιστοί σ αυτό που πρεσβευουν πολλά χρόνια τώρα θα είναι πιο δυνατοί και ενωμένοι και τη νέα αγωνιστική περίοδο.
ΙΚΑΡΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!”