Συνέχιση των Χρυσών συνεργασιών για τον Παναθλητικό Συκεών

1259

Ο Παναθλητικός Συκεών ανακοίνωσε στην συνέχιση της πετυχημένης συνεργασίας με τις εταιρείες ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΕΧΑΓΙΑ και AQUA TRADE οι οποίες για την επόμενη σεζόν θα είναι Χρυσοί Χορηγοί της γυναικείας ομάδας»

Μετά την νέα μεγάλη συνεργασία του συλλόγου με την ALWAYS, άλλα δύο γνωστά επιχειρηματικά ονόματα συμμετέχουν στο φετινό χορηγικό πρόγραμμα του Παναθλητικού.

Τα ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΕΧΑΓΙΑ, αποτελούν από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες με εξειδίκευση στα μανιτάρια και είναι σήμερα η κορυφαία εταιρεία με φρέσκα μανιτάρια στην Ελλάδα ενώ δραστηριοποιείται και στο εξωτερικό με πολύ μεγάλη επιτυχία. (www.manitaria.com.gr)

Ο πρόεδρος της εταιρείας Χρόνης Κεχαγιάς δήλωσε: «Στηρίζουμε για 4η χρονιά την γυναικεία ομάδα του Παναθλητικού. Είμαστε πολύ περήφανοι για την πορεία αυτής της ομάδας. Η περσινή 6 η θέση στην Α1 ήταν πραγματικά μια σπουδαία επιτυχία. Χαιρόμαστε επίσης που τον σύλλογο έχουν αγκαλιάσει κι άλλες μεγάλες εταιρείες με πανελλήνια εμβέλεια. Έτσι και φέτος, θα ενισχύσουμε τη συνεισφορά μας σε μια ομάδα που διαφημίζει το γυναικείο μπάσκετ σε όλη την Ελλάδα».

Η AQUA TRADE S.A., ιδιοκτησίας των Αφών Χατζησωτηρίου, με έδρα τη Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης, αποτελεί μία πολύ μεγάλη βιομηχανία επεξεργασίας και διανομής όλων των τύπων φρέσκων και κατεψυγμένων ψαριών και θαλασσινών. Είναι παράλληλη η Νο1 ελληνική βιομηχανική μονάδα επεξεργασίας γαριδοειδών με εξαγωγές σε Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, Μεγάλη Βρετανία καθώς και σε αρκετές χώρες της Ασίας. (www.aquatrade.gr).

Ο πρόεδρος της Αθανάσιος Χατζησωτηρίου δήλωσε μεταξύ άλλων για τη συνέχιση της συνεργασίας: «Ο Παναθλητικός πέρσι δικαίωσε την απόφασή μας για συνεργασία. Η εντυπωσιακή του πορεία στην Α1 μας χαροποίησε αφάνταστα. Είμαι μια ομάδα – πρότυπο λειτουργίας η οποία κατορθώνει και προοδεύει τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε επίπεδο marketing. Η προβολή της εταιρείας μας από αυτή τη συνεργασία απέδωσε σημαντικά οφέλη. Ευχόμαστε και τη φετινή χρονιά στα κορίτσια της ομάδας κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο τους κι ελπίζουμε ότι η δική μας συμμετοχή θα βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων τους».

Ο Παναθλητικός Συκεών και τη φετινή χρονιά αναμένεται να έχει τη στήριξη πολύ μεγάλων επιχειρήσεων με πανελλήνια εμβέλεια. Ήδη έχουν οριστικοποιηθεί 25 «δυνατές» συμφωνίες ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κλείσει και τυπικά η συνεργασία με τον μέγα χορηγό του συλλόγου.