Στο ΑΜΟ Γαλαξία ο Δημήτρης Μασλαρινός

1054

Με δημοσίευσή του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο Δημήτρης Μασλαρινός αναφέρθηκε στην πρόθεσή του να σταματήσει το μπάσκετ σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και στην ένταξή του στην οικογένεια του Γαλαξία τονίζοντας τα εξής:

«Τέλος το μπάσκετ σε επαγγελματικό επίπεδο! Μετά από 15 χρόνια στις εθνικές κατηγορίες (ΒΑΟ, Ολύμπια Λάρισας, ICBS, Ξάνθη, ΚΑΟΔ, ΜΕΝΤ, Ηρακλής, ΓΑΣ Κομοτηνή) ήρθε η στιγμή για το επόμενο βήμα.

Χαίρομαι ιδιαίτερα για όλα αυτά τα χρόνια για τις συνεργασίες, τις νίκες, τις ήττες, τις ώρες στο γήπεδο αλλά και τις αποστολές, τα αποδυτήρια, τις χαρές, τις λύπες, αλλα περισσότερο για τις φιλίες που έκανα μέσα από τον χώρο. Τα τελευταία χρόνια κατάλαβα την κοινωνική προέκταση του αθλητισμού και πόσο σημαντική είναι!

Από άλλη πλέον επαγγελματική θέση, πολύ υπεύθυνη και με έναν άνθρωπο που καθημερινά μαθαίνω και ευχαριστώ που βρίσκομαι εκεί, γι’ αυτό που αγαπήσαμε πιο πολύ.

Υ.Γ. Ανεξάρτητα από το νέο επαγγελματικό κομμάτι, επειδή μερικά πράγματα δεν κόβονται.. κάθε Δευτέρα πλέον, θα χαίρομαι το μπάσκετ με την οικογένεια του ΑΜΟ Γαλαξία στα γήπεδα της Α΄ ΕΚΑΣΘ».