Στους Champions Πανοράματος η Ελένη Καφαντάρη

1000

O αθλητικός σύλλογος Champions Πανοράματος ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας στα τμήματα με την προπονήτρια Καφαντάρη Ελένη.

Η Ελένη Καφαντάρη, είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση, κάτοχος διπλώματος Α’ Κατηγορίας και μέλος του ΣΕΠΚ. Διαθέτει πλούσια μπασκετική εμπειρία σε όλα τα ηλικιακά επίπεδα με διακρίσεις εντός αλλά και εκτός συνόρων. Δουλεύει ως προπονήτρια από το 1995.

Ως προπονήτρια νεανίδων έχει δουλέψει στις ομάδες: Αναγέννηση Νέου Ρυσίου, Άρης Θεσσαλονίκης, Παναθλητικός Συκεών, Μέγας Αλέξανδρος, ως προπονήτρια κορασίδων στις ομάδες Αναγέννηση Νέου Ρυσίου, Άρης Θεσσαλονίκης, Μέγας Αλέξανδρος, Ηρακλής Θεσσαλονίκης, Ήφαιστος, Παναθλητικός Συκεών και στις ομάδες μίνι των συλλόγων: Ήφαιστος, Παναθλητικός Συκεών, Ηρακλής Θεσσαλονίκης, Απόλλων Καλαμαριάς.

Ως προπονήτρια ενηλίκων, έχει δουλέψει ως πρώτη προπονήτρια σε ομάδες όλων των κατηγοριών γυναικών: Α’ΕΚΑΣΘ (Αναγέννηση Νέου Ρυσίου, Ποσειδώνας Νέας Μηχανιώνας (και τεχνικός σύμβουλος), Ήφαιστος) Α2 (Αναγέννηση Νέου Ρυσίου) Α1 (Αναγέννηση Νέου Ρυσίου). Πρόσφατες διακρίσεις σε συλλογικό επίπεδο αποτελούν η άνοδος από την Α2 στην Α1 της ομάδας Αναγέννησης Νέου Ρυσίου το 2013, η κατάληψη της 6ης και 4ης θέσης στο πρωτάθλημα της Α1 με την ίδια ομάδα τις χρονιές 2013-2014 και 2014-2015 καθώς και η κατάκτηση της 2ης θέσης του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών με την ομάδα της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου τη χρονιά 2014-2015. Έχει διατελέσει προπονήτρια της μικτής ομάδας ΕΚΑΣΘ 2001-2004, κατακτώντας μάλιστα και το πανελλήνιο πρωτάθλημα το 2003.

Από το 2014 είναι υπεύθυνη εθνικών ομάδων για τη Βόρεια Ελλάδα καθώς και προπονήτρια της εθνικής ομάδας γυναικών Κ20 με την οποία μάλιστα κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα του 2015 εξασφαλίζοντας την άνοδο στην 1η κατηγορία. Επιπρόσθετα, έχει ασχοληθεί με ομάδες ατόμων με ειδικές ανάγκες (2006-2008) και τη διοργάνωση τουρνουά με φιλανθρωπικό σκοπό καθώς και με τη διαμόρφωση προγραμμάτων ενδυνάμωσης αθλητών όλων των ηλικιών.