Στον Φίλιππο Βέροιας ο Αναστασιάδης

239

Παράλληλα με την συντονισμένη προσπάθεια για την ενίσχυση του ρόστερ με εγνωσμένης αξίας παίκτες, οι οποίοι θα πάρουν στις πλάτες τους την ομάδα στην αγωνιστική σαιζόν που έρχεται, οι επιτελείς του Φιλίππου Βέροιας δε σταματούν τις ενέργειες για τη στελέχωση της ομάδας και με ελπιδοφόρους αθλητές που θα καλύψουν τις θέσεις των γεννηθέντων από το έτος 1994 και μετά.
Στο πλαίσιο αυτό κινείται o ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας ανακοινώνει του νεαρού καλαθοσφαιριστή Βασίλη Αναστασιάδη. Ο αθλητής έχει γεννηθεί στις 7/9/1995, αγωνίζεται στη θέση του small forward, έχει ύψος 1.95 και προέρχεται από την ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, όπου και αγωνίστηκε τα τελευταία χρόνια (από τα τμήματα υποδομής μέχρι και την ανδρική ομάδα).

Το ΔΣ της επιτροπής μπάσκετ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ τον καλωσορίζει στην οικογένεια της ομάδας και του εύχεται να έχει μια καλή αγωνιστική χρόνια, κατά τη διάρκεια της οποίας θα μπορέσει αφενός να εξελιχθεί και αφετέρου να ζήσει την εμπειρία της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, βοηθώντας παράλληλα την ομάδα να κατακτήσει τους αγωνιστικούς στόχους που έχει θέσει.

basilis_anastasiadis_alone