Στον ΠΑΟΚ η Ελεάνα Πανταζή

711

Την απόκτηση της Ελεάνας Πανταζή η οποία την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν με τη φανέλα του Κρόνου Αγίου Δημητρίου ανακοίνωσε η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ.

Η Πανταζή είναι γεννημένη το 1983 στη Θεσσαλονίκη έχει ύψος 1,77 και αγωνίζεται στις θέσεις 1-2. Εκτός από τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου με τη φανέλα του οποίου αγωνιζόταν στην Α1 την περσινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε: Παναθηναϊκό, Απόλλων Καλαμαριάς, Παγχιακό, Τερψιθέα Γλυφάδας, Α.Ε Λεμεσού, Μέγα Αλέξανδρο, Αναγέννηση (Κύπρος) και Καστοριά.

Έχει κατακτήσει ένα Πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο Κύπρου με τη φανέλα της ΑΕΛ τη σεζόν 2005-06, σκοράροντας 22 πόντους στον τελευταίο τελικό του πρωταθλήματος και 10 πόντους στον τελικό του Κυπέλλου, ενώ έχει παίξει και σε άλλους δύο τελικούς Κυπέλλου, Ελλάδας και Κύπρου.

Με τη φανέλα της Καστοριάς αγωνίστηκε και σε ευρωπαϊκό επίπεδο και συγκεκριμένα στη διοργάνωση του Eurocup τη σεζόν 2006-2007.

 

Η Ελεάνα Πανταζή αναμένεται να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ που συνεχίζεται ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, με πρώτο παιχνίδι αυτό κόντρα στον Άρη για το κύπελλο Ελλάδας.