Στις 23 Αυγούστου ξεκινάει προετοιμασία ο Ολυμπιακός Βόλου

503

Το δελτίο τύπου του Ολυμπιακού Βόλου:

Για τις 23 Αυγούστου  2017 , ήμερα Τετάρτη  και ώρα 19.00 , ορίστηκε από τη Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος Μπάσκετ , η κοινή  επίσημη έναρξη προετοιμασίας και ο αγιασμός τόσο για το γυναικείο  όσο και για το ανδρικό τμήμα μπάσκετ του Συλλόγου .

Η επίσημη “πρώτη” θα πραγματοποιηθεί στο Αθλητικό Κέντρο του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 στην Άλλη Μεριά , αρχικά με αγιασμό  και στη συνέχεια με προπόνηση για τους αθλητές και τις αθλήτριες του Συλλόγου .

Η ανδρική θα αρχίσει την προετοιμασίας της στις 21 Αυγούστου και ώρα 19.00 , στο Αθλητικό Κέντρο της ομάδας στην Άλλη Μεριά .

Θα ακολουθήσει  νέα ανακοίνωση – πρόσκληση προς τους αθλητές και τις αθλήτριες από τη Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων .

Στην επίσημη έναρξη της προετοιμασίας θα παρευρεθεί η Διοίκηση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου καθώς και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος μπάσκετ ανδρών – γυναικών ενώ είναι  ανοικτή τόσο για τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το άθλημα του μπάσκετ όσο και για τους φιλάθλους της ομάδας μας .

Οι νεοαποκτηθείσες αμερικανίδες αθλήτριες CIARA ANDREWS και MAURIANA CLAYTON  θα αφιχθούν στη χώρα μας στις 19 Σεπτεμβρίου και αφού περάσουν τις ιατρικές εξετάσεις τους από τον γιατρό της ομάδας κ. Γεώργιο Βαβέτση θα ενταχθούν άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας .

Αντιπροσωπεία της ομάδας θα παρευρεθεί στην κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας και του κυπέλλου Γυναικών , στις 21 Αυγούστου , σε ξενοδοχείο των Αθηνών όπου και θα εκφραστούν και επίσημα οι αντιρρήσεις της για το νέο χαράτσι  που από φέτος θα επωμιστούν οι ομάδες εθνικών κατηγοριών , την πληρωμή και των οδοιπορικών των διαιτητών  , μετά την πληρωμή των αμοιβών τους .Έτσι πλέον η διοργανώτρια αρχή , Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης , δεν θα συνεισφέρει σε κανένα επίπεδο στην προσπάθεια των Συλλόγων , στις εθνικές κατηγορίες , αφού  αρχικά έκοψε τη πληρωμή των μετακινήσεων , μετά επέβαλλε την πληρωμή των διαιτητών από τις ομάδες και τώρα – χωρίς καμιά ενημέρωση η Γενική Συνέλευση –  αποφάσισε την επιβολή ακόμη μιας επιπρόσθετης αιμορραγίας των ομάδων .